Ratings based on 160 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
89% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Verbesserungswürdig in der Sauberkeit (Badezimmer)

Posted Jan 30, 2016
Es sind Kleinigkeiten, die mich störten, wie z. B. Farbkleckse am Vorhang, unschöne Löcher in der Wand, die unprofessionell zugeschmiert wurden. Sowie zahlreiche Kalkablagerungen an der Dusche und vollgestaubte Bilder.
3 out of 5
by A verified traveler from Hessen

Nettes Personal, freie Snacks, aber alt, abgewohnt

Posted Jan 3, 2016
Pros: WLAN war kostenlos und in einer guten Qualität
Cons: Die Zimmer sind arg hellhörig. Das Hotel war gut ausgebucht und wir dürften Sylvesterparty-Vorbereitungen mehrere Familien mit Jugendlichen mitverfolg
Location: Kneipe "Popille" bietet günstiges gutbürgerliches Essen in einer entspannten Atmosphere - und das seit 40 Jahren schon!
Das Bad war eine Katastrophe: Das Wasser lief unaufhörlich durch die WC, in der Dusche war ein Loch auf dem Plastikboden, die Heizung stank beim Aufdrehen. Das Personal hat den WC-Spüler wieder hergestellt, der Eindruck eines alten Facility blieb aber. Die Matrazen waren uns zu weich. Wobei die Möbel waren neu und das Zimmer war geräumig und sauber. Viele Getränke und Snacks bekommt man kostenlos, entweder auf dem Zimmer oder unten im Lobby, daher haben wir die Frühstücksgutscheine am Ende zurückgegeben und erstattet bekommen. Parken kostet extra. WLAN ist kostenlos.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Elise

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Not Provided from Tofte i Hurum

Ta en lang Weekend alene i Kiel.

Posted Nov 5, 2015 on Hotels
Var i Kiel for å treffe gode venner og for å konkurrere. Fikk gjort begge deler. Hadde en ekstra dag som kun var for å slappe av og ikke gjøre noe annet. Fikk til det også.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

OK-hotell

Posted Sep 26, 2015 on Hotels
Vi hadde Suite. Det var et stort rom. Sov og stue var delt med en vegg (ingen dør). Bad hadde dusj og badekar. Hele yttervegg hadde vindu. Dessverre hadde rommet dårlig belysning om kvelden. Rommet hadde skrivebord, hjørnesofa, fire stoler (Poeng), skap, stor bed, TV og minibar. Renheten på rommet var okay, men ikke veldig god. Vi fant masse støv på listverket og baderommet var ikke så rent som jeg ville forvente det. Men ikke noe veldig ille. Bad hadde også behov for renovering. Selv om gulvflisene virket ganske nye. Men det var noen hull i veggen, enkelte lister var løse og vann ran ganske dårlig fra dusjen. Rommet hadde lås, men den virket ikke. Gap under dør var ganske bred. Åpenbart var det rom på etasjen hvor det var tillat å røyke. Med den brede gapen under døra hadden en følelse om det var også tillat på eget rom. Det var absolut det verste med rommet! Taxi fra hotell til Color Line koster under 8 Euro, men når en ikke har tung baggasje er det kanskje 15 minutt til fots. Sentralstasjon ligger omtrent 10 minutt unna (til fots). Det samme gjelder stor kjøpesenter og Stena Line. Vi ikke hadde frokost på hotellet. Det finnes masse bakeri i nærheten som kan nytes. Vi kom på en søndag. Restaurant og bar var stengt på søndag :-( Noe som er dårlig når man ville drikke og spise noe etter en lang reise og ikke har lyst å gå ut og leter etter noe. Alt i alt var det en OK-hotell, men neste gang ville jeg kanskje velge en annen.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Enno

This traveler left a rating score only Posted Aug 14, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Björn

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

motsvarade förväntningarna

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Hotellet motsvarade förväntningarna men läget var lite mindre centralt än vad som utlovades och frukosten ingick inte I rummet och var på tok för dyr för att vara värd pengarna.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Mia

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2015 on Hotels