Ratings based on 115 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
88% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

beliggenhed i gåafstand til bymidte

Posted Aug 20, 2016
Pros: Værelsesstandard er fin i forhold til prisen. Rent og nydeligt.
Cons: bedre parkeringsmuligheder.
Location: Beliggenhed i et kedeligt område, men tæt på centrum (gåafstand). Vi havde kun en enkelt overnatning, og vi brugte dagen vandring i den gamle bydel
Pæne og rene værelser og god morgenmad. Elevatoren var i stykker, så vi måtte slæbe kufferterne op på 3. sal. Receptionisten havde tilbudt hjælp, men forsvandt da vi havde brug for ham. Der var kun en enkelt tilgængelig parkeringsplads til 3 EUR. Vores venner fik anvist en plads længere væk.
4 out of 5
by James

This traveler left a rating score only Posted Aug 3, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

einfaches Haus nahe des Hauptbahnhofs

Posted May 21, 2016
Pros: Sauber, angenehm, super gutes Frühstück, Zimmergröße in der Klasse groß
Cons: Aufzug einbauen!
Location: Nahe des Hauptbahnhofs
für den Preis sehr gut, leider fehlt ein Aufzug, das ist der einzige Punkt, der das Hotel abwertet. Das habe ich nicht bedacht, so mussten die Koffer in den 4. Stock geschleppt werden. Frühstück überraschend vielseitig und opulent - toll! Personal alle sehr freundlich!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Doug from Tahoe city ca.

An adequate hotel.

Posted May 4, 2016 on Hotels
We needed a place to stay while waiting to catch the ferry to Copenhagen. It served the function.
4 out of 5
by A verified traveler from berlin

Sehr verkehrsgünstig

Posted Apr 20, 2016
Alles in Ordnung Zimmer und Bad sauber Frühstück reichhaltig
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

OK hotel

Posted Mar 18, 2016
Pros: Sengen var udmærket. Det samme var hovedpuden.
Cons: Der bør absolut ligge oplysninger på alle værelser over hvor man henvender sig i nødstilfælde.
Location: Beliggenheden er uovertruffen god, med tramstation lige udenfor hotellet, og gåafstand til Hauptbahnhof.
Hotellet ligger ikke langt fra bymidten. Der er fortrinlige transportmuligheder på grund af Tram lige udenfor, og Rostock Hauptbahnhof i umiddelbar nærhed af hotellet. Der er ingen elevator. Efter kl.20.00 er der intet personale, og man kan ikke få hverken vådt eller tørt. Der stod et par termokander med halvlunken kaffe, og thevand i nærheden af receptionen. Værelset var rent og pænt. Fremstod mere "slidt" end billederne ved bestillingen viste. Der manglede en lille kogekedel. Sengen var faktisk god, og det var mærkværdigvis også en rigtig komfortabel hovedpude. Men dynen var tynd, og jeg frøs, fordi der ikke var tændt for varmen, og måtte selv i gang med at få værelset varmet op. Det værste var, at der ikke er 24-timers reception. Jeg fik desværre brug for en skadestue. Men på værelset var der ikke en bog med oplysninger om adresse og telefonnummer på læge, taxi, hospital m.v. Der var et telefonnummer nede i receptionen man kunne ringe til. Men det var til en vicevært. Havde disse oplysninger været tilgængelige var jeg blevet sparet for meget besvær. Specielt når der ikke er personale bør sådanne oplysninger være tilgængelige. Morgenmaden prøvede jeg ikke. Men spisesalen så lys og hyggelig ud. Jeg flyttede over på et andet hotel næste dag. Men jeg synes det var skuffende, hvis man sammenligner med Expedias hjemmeside. Det er et godt hotel, men for de der ønsker lidt komfort, er det for skrabet.
4 out of 5
by A verified traveler

Alles super für normalen Standard. Sehr g

Posted Mar 6, 2016
Alles super für normalen Standard. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis.
5 out of 5
by Hanne from Århus

Fantastisk kultur oplevelse

Posted Feb 11, 2016 on Hotels
Perfekt beliggenhed i forhold til Stadthalle og offentlig transport ind til Rostock. Dejligt rummeligt værelse, skøn morgenmad og det mest venlige og hjælpsomme personale, som også taler engelsk
4 out of 5
by Birthe Holm from Allerød

Koncert i Rostock

Posted Feb 7, 2016 on Hotels
Hotellet ligger ideelt, hvis man skal til eksempelvis en koncert i Stadthalle, som er lige uden for døren. Der er besværlige parkeringsforhold, og udefra er hotellet ikke indbydende. Heller ikke den kedelige trappegang og mangel på elevator, men værelset var stort og meget rent. Morgenmaden var tilkøb, men også udmærket.