Ratings based on 33 Verified Reviews

3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

beliggenhed i gåafstand til bymidte

Posted Aug 20, 2016
Pros: Værelsesstandard er fin i forhold til prisen. Rent og nydeligt.
Cons: bedre parkeringsmuligheder.
Location: Beliggenhed i et kedeligt område, men tæt på centrum (gåafstand). Vi havde kun en enkelt overnatning, og vi brugte dagen vandring i den gamle bydel
Pæne og rene værelser og god morgenmad. Elevatoren var i stykker, så vi måtte slæbe kufferterne op på 3. sal. Receptionisten havde tilbudt hjælp, men forsvandt da vi havde brug for ham. Der var kun en enkelt tilgængelig parkeringsplads til 3 EUR. Vores venner fik anvist en plads længere væk.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

einfaches Haus nahe des Hauptbahnhofs

Posted May 21, 2016
Pros: Sauber, angenehm, super gutes Frühstück, Zimmergröße in der Klasse groß
Cons: Aufzug einbauen!
Location: Nahe des Hauptbahnhofs
für den Preis sehr gut, leider fehlt ein Aufzug, das ist der einzige Punkt, der das Hotel abwertet. Das habe ich nicht bedacht, so mussten die Koffer in den 4. Stock geschleppt werden. Frühstück überraschend vielseitig und opulent - toll! Personal alle sehr freundlich!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from berlin

Sehr verkehrsgünstig

Posted Apr 20, 2016
Alles in Ordnung Zimmer und Bad sauber Frühstück reichhaltig
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

OK hotel

Posted Mar 18, 2016
Pros: Sengen var udmærket. Det samme var hovedpuden.
Cons: Der bør absolut ligge oplysninger på alle værelser over hvor man henvender sig i nødstilfælde.
Location: Beliggenheden er uovertruffen god, med tramstation lige udenfor hotellet, og gåafstand til Hauptbahnhof.
Hotellet ligger ikke langt fra bymidten. Der er fortrinlige transportmuligheder på grund af Tram lige udenfor, og Rostock Hauptbahnhof i umiddelbar nærhed af hotellet. Der er ingen elevator. Efter kl.20.00 er der intet personale, og man kan ikke få hverken vådt eller tørt. Der stod et par termokander med halvlunken kaffe, og thevand i nærheden af receptionen. Værelset var rent og pænt. Fremstod mere "slidt" end billederne ved bestillingen viste. Der manglede en lille kogekedel. Sengen var faktisk god, og det var mærkværdigvis også en rigtig komfortabel hovedpude. Men dynen var tynd, og jeg frøs, fordi der ikke var tændt for varmen, og måtte selv i gang med at få værelset varmet op. Det værste var, at der ikke er 24-timers reception. Jeg fik desværre brug for en skadestue. Men på værelset var der ikke en bog med oplysninger om adresse og telefonnummer på læge, taxi, hospital m.v. Der var et telefonnummer nede i receptionen man kunne ringe til. Men det var til en vicevært. Havde disse oplysninger været tilgængelige var jeg blevet sparet for meget besvær. Specielt når der ikke er personale bør sådanne oplysninger være tilgængelige. Morgenmaden prøvede jeg ikke. Men spisesalen så lys og hyggelig ud. Jeg flyttede over på et andet hotel næste dag. Men jeg synes det var skuffende, hvis man sammenligner med Expedias hjemmeside. Det er et godt hotel, men for de der ønsker lidt komfort, er det for skrabet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Alles super für normalen Standard. Sehr g

Posted Mar 6, 2016
Alles super für normalen Standard. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from MV

Ideal für Besuch Stadthalle

Posted Jan 21, 2016
Pros: verkehrsgünstige Lage
Cons: Fahrstuhl
Location: HRO verkehrsgünstig neben der Stadthalle
Das Hotel bietet sich ideal für eine ÜN nach Besuch eines Events in der Stadthalle an. Das Frühstück war für diese Kategorie sehr gut.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Zentral gelegen

Posted Dec 31, 2015
Pros: Siehe oben.
Location: Eine klare Info zur Parkplatzsituation.
Hotel liegt zentral und verkehrsgünstig und trotzdem ruhig.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ein Super Frühstücksbüffet -- auch die Aufmachung

Posted Oct 19, 2015
Location: Nähe Bahnhof und direkt an einer Straßenbahnhaltestelle
nettes Personal an der Rezeption; Hotel eignet sich für Stadtreisende, da direkte Verkehrsanbindung.
3 out of 5
by A verified traveler

Alter Plattenbau

Posted Sep 17, 2015
Pros: Frühstück und Sauberkeit
Location: Direkt hinter dem Hbf....am besten mit der Bahn in die City.
Zimmer sehr sauber und gut ausgestattet, aber das Haus ist ein alter Plattenbau.....in der Umgebung findet man auch nur Plattenbauten. Dafür sehr zentral. Das Frühstück ist wirklich sehr gut und das Personal sehr nett. Abends und nachts ist allerdings niemand da.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bollewick

Gutes Hotel in Stadtnähe

Posted Sep 8, 2015
Trotz des etwas höheren Preises war das Frühstück ausreichend und sehr lecker. Bad und Zimmer waren sehr sauber, die Betten allerdings etwas zu hart. Das Stadtzentrum ist schnell zu erreichen und leicht zu finden. Für einen kurzen Aufenthalt ist dieses Hotel sehr zu empfehlen