Ratings based on 109 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
91% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Buona posizione, metropolitana molto vicina

Posted Nov 5, 2016
Albergo in una buona posizione, vicino al centro, a sole 5 fermate di metro e ben collegato con i mezzi pubblici.
4 out of 5
by Jani A.

Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Posted Feb 5, 2016 on Ebookers
Tammikuussa 2016 viisi yötä. Hotelli on todella hyvien kulkuyhteyksien päässä varsinaisesta kaupungin keskustasta. Metroaseman sisäänkäynnille 50m sekä Barcelonan päärautatieasemalle 250m. Liikenteen melu vaivasi hieman ensimmäisenä yönä, mutta tähän urbaaniin sykkeeseen tottui varsin pian. Ystävällinen henkilökunta. Hotellin ravintolassa hyvä menu esim iltapalaan. Aamiaisen hintalaatusuhde ehkä hieman yliarvostettu, mutta silti monipuolinen ja ravitseva, ehkä kerran tai kahden nauttimisen arvoinen. Muut kohteet Barcelonassa ei-sesonkiaikana olivat hyvin tavoitettavissa --- ei siis suurempia jonotuksia. Lähistöllä, n. 1km kävelymatkan päässä Diagonal -kadulla suuri ostoskeskus.
4 out of 5
by ibicenca

Muy buena

Posted Oct 14, 2015 on HotelClub
Sólo estuve una noche, pero todo perfecto. Me tocó una habitación interior, pero la mejor habitación interior de hotel en la que he estado nunca. Muy recomendable
3 out of 5
by Nicolas B.

Gutes Hotel in U-Bahn-Nähe

Posted Sep 25, 2015 on Ebookers
Das Hotel ist soweit ganz in Ordnung. Die Lage haben wir als sehr gut empfunden. Die Station der U-Bahn befindet sich gerade vor dem Hotel. Mit der U-Bahn ist man in 10 Minuten im Zentrum von Barcelona. Ebenso die Bus-Station der Linien A1/A2 Flughafen-Transfer, befindet sich in der Nähe des Hotels. Wir würden das Hotel weiterempfehlen.
4 out of 5
by Chrbla1r

Heerlijke stedentrip

Posted Sep 13, 2015 on Ebookers
Van dit hotel is het belangrijkste locatie locatie locatie . Slechts 100 a 150 meter van treinstation sants en de metroingang slechts 10 meter van de hoofdingang. Kamers waren zeer goed schoon, volledig ( zelfs een tandenborstel ) was aanwezig. Personeel was aardig en een uitstekend hotel on Barcelona te ontdekken
4 out of 5
by anouska

Convenient for Sants Railway Station

Posted Sep 11, 2015 on HotelClub
The hotel is fine and friendly. It is a short walk from Sants Railway Station. The Reception Staff was helpful.
4 out of 5
by Dani

Lage ist in ordnung!

Posted Aug 17, 2015 on Ebookers
Angestellte sehr freundlich, die Lage war ok und man erreicht in 10min die ramblas.
5 out of 5
by LNBMFB.

Goed hotel, 2 volwassenen

Posted Aug 9, 2015 on Ebookers
Verblijf in abba sants, is geriefelijk, klein minpuntje, de toilet deed het twee keer niet. Verder vriendelijk en servicegericht personeel. Ligging, uitstekend, bereikbaarheid met centrum heel goed. Een paar stappen naast het hotel is de metro!, geweldig.
4 out of 5
by Gert

Top Hotel voor als je gebruik maakt van de metro

Posted Aug 9, 2015 on Ebookers
Vriendelijk personeel, schone kamers, net hotel. Restaurant valt tegen, ze serveren pizza's maar dat zijn kant en klare diepvries pizza's. Ontbijt moet je op tijd zijn: duurt tot 10:30 maar om 9:45 is alles al op en wordt niet aangevuld. WiFi valt tegen in de kamers, in de lobby prima. Ligging is zeer gunstig: 50 meter vanaf metrohalte Sant Estació. Met een dagkaart cross je heel Barcelona door.
5 out of 5
by rosie

family vacation

Posted Aug 4, 2015 on Orbitz
Great hotel to stay with family closed to stores, transportation