Ratings based on 40 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
88% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Not comfortable!

Posted Jul 26, 2015
The bed was extremely hard and the elevator that opens directly into the room had me nervous all the time! One time the cleaning staff opened the elevator onto us sleeping, we also walked in on them cleaning our room without notice. Check in is super tricky. You need to go to the main building for check in which wasn't specified. Therefore I carried my 23kg backpack between the apartment and the main office, which was about 500 metres either way! Check in staff were good, even watched our bags while we explored Barcelona before check in!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Genial

Posted Jul 2, 2015
Pros: servicio y profesionalidad
todo fue genial... desde el principio nos atendieron muy amablemente. La habitación es cómoda y confortable. Lo que mas me gustó es que es super céntrica y al mismo tiempo tranquila puesto que está en una pequeña calle peatonal. Muy bien ubicada!!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Top!

Posted Jun 29, 2015
Klein maar fijn, uitstekende locatie in de schattige straatjes van El Born, vriendelijk personeel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Apartamentos bonitos y muy céntricos.

Posted Jun 25, 2015
Pros: Ubicación y servicio al cliente
El staff de recepción nos atendió amablemente... están gestionados profesionalmente. Todo fue de maravilla.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from españa

Apartamentos muy bien decorados y super céntrico.

Posted Jun 17, 2015
Agradable estancia en el centro de la ciudad. Muy limpio y el personal muy servicial.. Repetiremos!!!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from bezons

Appartement très bien situé

Posted Nov 12, 2014
Nuits bruyantes mais l'appartement est très bien situé. Idéal pour un couple ou jeunes célibataires.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bethany from isle of Man

Barcelona trip

Posted Nov 10, 2014 on Hotels
Difficult to find reception , received a nice upgrade
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Clive

This traveler left a rating score only Posted Oct 21, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Perfekt område

Posted Jul 31, 2014 on Hotels
Perfekt område, værelset var lille men fint. Hvis man vil bo i el Born, og helt tæt på hvor alt er godt. Så er det stedet
3 out of 5
Recommended
by Sofia from Sverige

Bra läge men inte så mycket mer

Posted Jul 11, 2014 on Hotels
Vi bodde här 7 nätter och hade en helt okej vistelse. Man checkar in på ett ställe ca 5-10 min bort från själva huset man bodde i. När vi checkade in var personalen hur trevlig och hjälpsam som helst men när vi återkom till receptionen för frågor de andra dagarna kände vi oss inte alls särskilt välkomnade. Vi fick ingen städning eller byte av handdukar/bädd av säng alls så efter den fjärde natten gick vi och sa till. Då var de i receptionen mest irriterade och sa att vi bodde på ett lägenhetshotell, och därför skulle man inte förvänta sig något. Vi fick iallafall våra handdukar bytta till slut, något som stod i att det skulle göras dagligen i broschyren på rummet... Läget på rummet var det som var bäst, 10-15 min promenad till både stranden, La ramblas och Placa de Catalunya. Mysiga "gamla stan"-gator omkring med massa härliga restauranger. Dock lite skumma gränder på natten så se till att gå i på de "större" gatorna och inte genom de mörka gränderna. Sängen var hård men inget vi störde oss på. Vi fick bo på översta våningen, och hade ett rum helt utan utsikt (fönstren satt uppe vid taket). Vi trodde även att vi skulle få en balkong men fick en ca 1 kvadratmeter stor terass fylld med allas air-condition-fläktar som brummade högt och var väldigt varma, så man kunde inte vara ute på terassen (air-conditionen var för övrigt väldigt bra). Så om ni kan önska något i bokningen önska att ni slipper att bo på våningen högst upp. Wi-fi:et på rummet funkade bra hela tiden.