Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Nicolas from Paris

Séjour agréable à Poblenou

Posted Feb 21, 2015 on Hotels
Séjour très agréable dans le quartier de Poblenou, légèrement à l'écart mais très bien relié au centre-ville. De nombreux commerces et restaurants. L'appartement est mal insonorisé, mais c'est général à Barcelone. Bon niveau de confort et propreté, très bon rapport qualité-prix. Seul point faible: l'absence de réception avant 14h. Nous sommes arrivés un dimanche matin, sans pouvoir entrer ni déposer nos bagages. Le numéro dont nous disposions nous a permis de dialoguer avec un centre d'appel incapable de résoudre notre problème. Après de nombreux appels et en rassemblant nos connaissances d'espagnol, nous avons pu finalement fixer un rendez-vous et laisser nos bagages, puis prendre possession de l'appartement à 14h. Il a fallu encore patienter jusqu'à 19h pour pouvoir obtenir le code WIFI qui curieusement n'est indiqué nulle part.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Steven

This traveler left a rating score only Posted Dec 18, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kazunori

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tomy

This traveler left a rating score only Posted Nov 16, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by Annie from Norway

Trivelig og stemningsfylt nabolag nær stranden

Posted Jul 18, 2014 on Hotels
Vi hadde et flott 4 dagers opphold. Ringte resepsjonen ved ankomst, og ble raskt møtt opp av betjeningen. Vi kunne ikke sjekke inn før kl 1400, men fikk muligheten til å legge fra oss bagasjen i "feel-at-home" kontoret, som lå ca 200m fra leiligheten. Det var fin leilighet med 2 soverom, vaskemaskin og oppvask maskin. Internet og air condition fungerte veldig bra. OK rengjort. Det var litt støy første natten fra restauranten over veien, men de neste dagene var det roligere. Litt lydt. Leiligheten lå like ved en veldig trivelig gå gate, og bare 10 min gange til stranden. Flott sted å ha med barn til. Veldig trivelige personale. Gir vår anbefaling.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by DESTINATIONXABIA from LYON

Apparthotel très pratique pour une étape

Posted Aug 25, 2013 on Hotels
Apparthotel propre et très pratique pour une étape même de courte durée, avec possibilité de garage privé très appréciable. Très bon accueil
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jan from Slangerup

Oplagt til kombi af bade- og storbyferie

Posted Aug 7, 2013 on Hotels
Høflig modtagelse med god introduktion til lejligheden. Perfekt beliggenhed, for dig der vil kombinere storby- og bade-/familieferie. Boede i en kælder-/stuelejlighed, der kunne føles lidt mørk. Her var ingen udsigt over byen, som der vist står i omtalen. Noget lydt i forhold til naboer. Ellers meget roligt kvarter. Fin indretning med et ekstra værelse foruden soveværelset.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Stentoft from Middelfart

Fedt område

Posted Jul 17, 2013 on Hotels
Desværre levede lejligheden ikke op til det vi reserverede. Vi bestilte en lejlighed med terrasse med udsigt over byen, men fik en kælderlejlighed og ingen mulighed for at sidde ude, som er et af vores ønsker når vi holder ferie - meget skuffende. Området levede dog op til alt - lejlighed ligger perfekt placeret i et hyggeligt kvarter med 5 min til strand og strand promenade samt den hyggeligste bydel man kan tænke sig. Området skal vi helt sikkert besøge igen, men ikke i den kælderlejlighed.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Sari from Kirkkonummi

Loistava sijainti, hyvä hinta-laatu suhde

Posted Jun 17, 2013 on Hotels
Erittäin ystävällinen palvelu. Huoneisto sijaitsi rauhallisella kadulla, mutta vain korttelin päässä kävelykadusta, mikä oli täynnä ravintoloita ja liikkeitä. Huoneiston lähellä oli kauppahalli, mistä sai tuoreita ruokatarvikkeita. 5 minuutin kävelymatkan päässä oli siisti ja ilmapiiriltään miellyttävä uimaranta. Rantabulevardia pitkin käveli keskustaan puolessa tunnissa.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jorge from Venezuela

Servicio de primera

Posted May 16, 2013 on Hotels
Muy buena en un sitio muy tranquilo y muy cerca de la playa lo recomiendo 100 por ciento