Ratings based on 63 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
85% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Kbh, Danmark

Ud ag døren og så er man på La Rambla.

Posted Jul 20, 2016
Rent, pænt og velholdt hostel. Meget venligt, imødekommende og hjælpsomt personale. Morgenmad fin til prisen. Rigtig god beliggenhed. Ud af døren og så er man i gang med at shoppe på La Rambla. Gåafstand til hyggelig havn og lækker strand. Jeg vil anbefale dette hostel og vælge det selv igen.
2 out of 5
by A verified traveler

Great location, rude staff.

Posted Jul 18, 2016
Pros: Location.
Cons: Staff attitude.
Location: Las Ramblas.
Great location right in the middle of everything, found the staff to be rude and unhelpful. We asked for two extra towels and they made a big deal about it.
5 out of 5
by A verified traveler

En un lugar inmejorable para nosotros suprt ubicad

Posted Jun 30, 2016
Pros: ubicación
Cons: solo esta muy bien
Location: aEn las Rambñaas de Barcelona que más se puede pedir
Super ubicado aunque si se oian los pasos de la habitación arriba de nosotros, pero se lo perdono por la excelente ubicación y precio
1 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Rekommenderas ej!

Posted Jun 13, 2016
Pros: Tacksam för hjälpen med att personalen bär väskan uppför och nerför trappan och att rummet var rent och städat.
Cons: Det är dyrt utifrån det läget och utomhusmiljön. Frukosten som ingår är torftig och kan förbättras likaså personalens bemötande.
Rummet var rent och jag fick hjälp med väskan uppför trappan eftersom det inte finns hiss. Frukosten som ingår var en plastförpackad croissant och en plastförpackad ostskiva, det fanns färsk frukt och en kaffeautomat, en besvikelse. Svårt att sova på hotellet eftersom det är stökigt utanför på gatan på grund av prostitution- och droghandel som pågår från kl.22 på kvällen fram till kl. 06.30 på morgonen, mycket skrik och mycket otrevlig och hotfull stämning. Ingen bra miljö, hotellet rekommenderas ej på grund av detta. Fick ingen sömn alls på natten, fick sova på dagen några timmar istället.
4 out of 5
by A verified traveler

zentral gelegenes Hostel

Posted May 14, 2016
Cons: Wenn es weiter so gepflegt wird, ist alles ok.
Location: Das Hostel befindet sich an den Rambles, direkt an einer U-Bahn Haltestelle. Zu Fuß ca. 5-10 Minuten zur Altstadt und um Meer.
Zentral gelegenes Hostel, frisch renoviertes, gut ausgestattetes Zimmer, sehr sauber, bequeme Betten, tägliche Reinigung und super freundliches Personal. Jederzeit wieder.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 8, 2016
旧市街に近くて便利。夜は少しうるさいが、眠れないほどではない。周辺にバルが多いので夜遅くまで遊べる。
4 out of 5
by Lone from Holstebro

Fint lille hotel

Posted Apr 28, 2016 on Hotels
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hotel er fint til prisen. Pænt og rent og der er det der skal være.
1 out of 5
by koichi from 日本

コストと満足感が大きく乖離しているホテル。

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
二つ星ホテルとはこういうものか・・・酷いです。机、椅子、ポット、コップが無いので簡単な飲食やスケジュール作りが出来ない。朝食は手間が掛からないバナナとリンゴ、パンとコーヒーとハム及びヨーグルトのみ。従業員は無口で不愛想!良かったのは地下鉄のバルセロナの中心部で何処に行くにも至近距離だった事。此処は誰にも薦めないし二度と泊まらない。
4 out of 5
by Fredrik from Kävlinge

Bra hotell med centralt läge i Barcelona

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Litet och bra hotell med ypperligt läge på Las Ramlas i Barcelona. Huvudgatan med shopping och restauranger på nära håll. Hotellet var fräscht och rummen nyrenoverade. Tyvärr fick vi ett rum utan fönster mot gatan, men rummet var i bra skick. Enklare frukost, men helt OK.
4 out of 5
by Takahiro from tokyo

Posted Mar 27, 2016 on Hotels
great location in central and close to a market where you can eat fresh sea food, fruits, jamon sellano etc. the room is spacey and everyday towel exchange.