Ratings based on 169 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
82% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.6 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Es un hotel que está muy bien situado.

Posted Nov 5, 2015
Pros: El precio y la ubicación.
Es un hotel que se encuentra en las ramblas de Barcelona a muy buen precio. La habitación era amplia, aunque poco luminosa.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Andrea from Italia

Week end blaugrana!!

Posted Oct 29, 2015 on Hotels
Ero già stato in questo ostello in un'altra occasione e anche allora l'esperienza era stata positiva. Discreta sistemazione per un week end, ottima posizione per visitate la città, camera accogliente e pulita, dotata delle comodità principali(wifi, bagno, tv)mah direi che non posso lamentarmi di nulla
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Iris from Gilleleje

Far vild i Barcelona og nyd det

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Vi valgte at bo midt på Ramblaen for at være tæt på alt. nyde dagen start og ende på altanen med udsigt over livet på gaden.Tæt på bus og metro,hvilket vi sætter stor pris på,så vi let kan komme ud og se det vi vil på egen hånd. Vi valgte et billigt hostals og kunne ikke forvente mere til den pris
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Karen Vormark from Tilst, Denmark

Central Hostel

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Venlig og hjælpsom betjening. Lille og rent Hostel. Gode senge. Ligger meget central på La Rambla tæt på Metro station Liceu. Kan godt bruges igen hvis man har brug for en rent værelse med eget toilet for overnatning.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Irma from Stockholm

Mont Thabor en liten pärla i Barcelona

Posted Oct 26, 2015 on Hotels
Mont Thabor är ett litet hostel mitt på Ramblan vid bussar och T-bana samt direkt vid restaurangområdet i gamla staden. Mitt rum var litet men fullt tillräckligt med badrum. Att man inte har frukost är inget problem eftersom det finns fullt med restauranger utanför dörren. De som hade hand om receptionen var mycket serviceinriktade och vänliga. Dessutom är det mycket fördelaktiga priset en viktig faktor.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Lene from Vejle

Godt og centralt

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
Godt hostel til prisen - centralt beliggende
4 out of 5
Recommended
for Families
by ANNE from Stavanger

Rimelig sentralt hotell

Posted Oct 18, 2015 on Hotels
Det var et sentralt rimelig hotell. Rommet var bitte lite, og dobbel-sengen kun 1,5m bred. Men selv im også badet var lite fungerte det ok. Rommet var rent og hotellet hadde topp beliggenhet. Det var lytt mellom rommene og en del støy fra renovering inabobygg. Men ut fra pris og beliggenhet kan hotellet anbefales.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Francisco from Puerto Rico

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
muy buena localizacion.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Joan from Andorra

Pasar la noche en Barcelona

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Habitacion correcta, limpia. El precio igual es un poco alto por un hostal, pero sera por la situacion, el hostal esta justo en la Rambla. Hay wifi gratis. Recomendable 100%.
1 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jessica from Suisse

Bien situé mais sans confort !

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
Mis à part la situation optimal de l'hôtel, nous avons été très déçus pas les chambres et la qualité du service. Nous avons été placés dans une chambre à l'étage. Malheureusement, le wifi de passait pas alors qu'ils disent que l'accès wifi est accessible dans les chambres. Ils nous on déplacé dans une autre chambre qui au final n'en était pas une, pas numérotée et noté "Privé" sur la porte. Sans fenêtre, au max 3m2, à côté de la réception, très brillante, les employés parlent fort tout au long de la nuit.