Ratings based on 225 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Great location & spacious accommodations

Posted Jul 19, 2016
Great experience. As cheap as a hotel room but with a lot more room. Great for families - washer/dryer in-suite. Full kitchen. Staff was extremely helpful and friendly. Fyi - if you have an early arrival in Barcelona, you'll need to find somewhere to store your bags prior to your afternoon checkin as there is no staff onsite. I lucked up and was able to have the cleaning staff store our bags in a storage room.
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Nära tunnelbana och turistattraktion

Posted Jun 18, 2016
Rymlig lägenhet med bra läge. Nära till tunnelbana och Sagrada Familia. Mysiga kvarter och affärer runt omkring området. Lägenheten var rymlig. Köket hade den utrustning vi behövde, dock saknade vi en vattenkokare som spar både tid och energi. Överlag en lägenhet som är bra för att bo i om man vill ha nära till allt då tunnelbana och buss är nära.
4 out of 5
by A verified traveler from den Bosch

Leuk appartement vlakbij Sagrada Familia en metro

Posted May 11, 2016
Pros: Modern en netjes.
Location: Sagrada familia dichtbij en de metro liggen dichtbij. We hebben nooit langer dan 3 minuten op een metro moeten wachten.
Een mooi ingericht appartement vlakbij de Sagrada Familia met allerlei terrasjes en restaurants in de buurt. Metro (lijn 5) vlakbij. Appartement was schoon en modern ingericht met twee slaapkamers, keuken en woonkamer, met lift. Wifi was goed. Genoeg stopcontacten voor opladers. Vooral de restaurants wat verder weg van de Sagrada (maar wel nog op de diagonale winkelstraat) waren erg leuk en goed en minder toeristisch. We hebben veel tapas gegeten. Wandelen naar casa Milla of casa Batllo is goed te doen in een half uurtje (of 10min met de metro natuurlijk).
4 out of 5
by A verified traveler from Norwich, England.

Good location in Barcelona

Posted May 11, 2016
Lovely, spacious apartment in an excellent location. 5 minute walk to Sagrada Familia and metro station. The staff member who let us in to the apartment was very helpful telling is the nearest supermarket and cheapest way to travel on the metro. All I would criticise is the bathroom-badly in need of refurbishment.
4 out of 5
by A verified traveler from Deventer

Net appartement vlak bij de sagrada familia

Posted May 6, 2016
Pros: Leuke buurt, veel restaurants, prima om je stedentrip door te brengen
Location: Dicht bij sagrada familia, veel restaurants en winkels op loop afstand. Met de metro is de rest van de stad goed te bereiken
Het was spannend dat wij eerst moesten bellen om in te checken,maar het ging prima. Wij werden opgevangen door een aardige meneer . Het appartement was netjes, modern en comfortabel. De slaapbank is wel minder dan de bedden. Er is 1 wc, in de badkamer. Ik kan het voor 4 personen prima aanbevelen. Voor meer dan 4 is het wat klein.
4 out of 5
by A verified traveler

Sagrada

Posted Apr 18, 2016
Prima plek om Barcelona te verkennen, mooie ligging rustige omgeving. Dicht bij Sagrada en openbaar vervoer. Goede Italiaan vlak bij
5 out of 5
by Dario Felipe from Caracas, Venezuela

Excelente apartamento

Posted Apr 15, 2016 on Hotels
Excelente apartamento. Muy moderno y cómodo. Cocina totalmente equipada con lavadora/secadora. Muy cerca de La Sagrada Familia, línea de metro, bulevar Gaudí. Lo recomiendo ampliamente.
5 out of 5
by A verified traveler

Familienhotel im Zentrum der Stadt

Posted Mar 13, 2016
Pros: Großzügigkeit und Lage
Location: Direkte Lage zur Sagrada Familie. Ausgezeichnete Erreichbarkeit aller Sehenswürdigkeiten in der Stadt.
Super Lage im Zentrum und nahe zur Metro. Wohnzimmer, Küche, Bad und 2 Schlafzimmer mit genügend Platz auch für kleine Kinder. Einrichtung und Wohnung mit sichtlichen Gebrauchsspuren, aber sehr sauber mit guter Ausstattung und Komfort.
5 out of 5
by A verified traveler from From Toulouse

A deux pas de la Sagrada Familia et du métro

Posted Mar 8, 2016
Emplacement idéal avec toutes les commandites à proximité. Bref, le lieu idéal pour un week-end prolongé avec ou sans enfants.
5 out of 5
by Nanci from São Paulo - Brasil

Otimo local para conhecer Barcelona

Posted Mar 4, 2016 on Hotels
Excelente, localização muito boa fácil andar na cidade, apartamento muito bom confortável Boas instalações, única dica: como não tem recepção ligar antes para agendar a entrada no apto mas funciona bem