Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
67% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

collegato benissimo

Posted Sep 23, 2016
tutto perfetto..............................................................
3 out of 5
by A verified traveler

Ok hotell, sentralt

Posted Sep 23, 2016
Pros: Beliggenheten
Cons: Støyen
Location: Fine uterestauranter + shopping
Vi hadde rom bak resepsjonen og ble vekket tidlig om morgenen og det var ikke utsikt ut da det bare var et tomrom utenfor vinduet. Likte heller ikke at baderomsdøra var gjennomsiktig. Ellers så var rommet rent og fint.
2 out of 5
by A verified traveler from cupertino,Ca

it was okay

Posted Aug 17, 2016
We had a good time visiting Barcelona, our hotel was close to the bus tours and travel agents. Barcelona was clean and just what I was excited from the terrace.
4 out of 5
by A verified traveler from Como

Posizione eccellente, ma un po' sopravvalutato

Posted Aug 8, 2016
Pros: Posizione, silenzio, sicurezza, discrezione del personale
Cons: Dettagli della camera e del bagno (mensole, porta-sapone, appendini). A livello strutturale, dimensioni camere e finestre.
Location: Posizione eccellente, tra il Paseig de Gracia e l'Università, per visitare Eixample, Ramblas, Raval. Fermate di metro e bus dietro l'angolo x il resto
Cinque giorni per vivere la città, di giorno e di notte, e il suo mare. La posizione dell'hotel é eccellente, tra il Paseig de Gracia e l'Università, per visitare Eixample, Ramblas, Raval. Fermate di metro e bus per visitare il resto della città. Tranquillo, pulito, personale disponibile ma discreto. Letto comodo e camera un po' piccola, ma, in fondo, nella media delle camere d'hotel di Barcellona che non sono mai enormi e spesso hanno le finestre che danno su "micro-cortili" interni o pozzi di aerazione. Viaggiavo solo e avevo una camera doppia uso singola, dimensioni un po' tirate se fossimo stati in due, ma perfetta per me solo. Bagno pulito con un sacco di "gadgets", asciugamani di ottima qualità e cambiati ogni giorno. Unici difetti, in bagno nessuna mensola e nessun appendino, il soffione della doccia un po' malfunzionante ma ok e dalla cabina doccia usciva l'acqua sul pavimento. Tutti problemi con cui si può convivere senza tragedia! Quattro stelle sono sicuramente eccessive, ma raccomando senza esitazione l'hotel. Per la colazione, 15 €, meglio usare i numerosissimi bar nei dintorni o la pasticceria di fronte!
4 out of 5
by A verified traveler from barcelona

Nice hotel close to everything

Posted Jul 31, 2016
Outstanding staff friendly and always happy to help ....
2 out of 5
by A verified traveler from C

Goede ligging

Posted Jun 8, 2016
Geen fatsoenlijke inkombalie/lobby met wc: Dit was namelijk de ontbijtruimte... Kamers werden niet elke dag gepoetst. Ondanks dat we ontbijt hebben betaald bij de reservatie zei het hotelpersoneel ons elke dag dat we voor ontbijt moeten bijbetalen. Organisatie laat te wensen over. Het ontbijt is trouwens veel te duur voor wat het is. Zeker geen 4 sterren hotel!! Enkel positief is de ligging in het centrum .
2 out of 5
by A verified traveler

hotel facilities and comfort

Posted May 30, 2016
Wifi was not stable/convenient. Room safe was not functional. Room telephone was not working. Room was not comfortable: too warm to sleep.
1 out of 5
by A verified traveler from Madrid

Lamentable gestión de mi reserva

Posted May 23, 2016
Resulta que cuando llego al hotel me indican que no ha habido un problema y resulta que no hay habitación para mi y que debo de acudir a otro hotel cercano. No entiendo muy bien el por qué, que yo sepa no hay over booking en hoteles.
5 out of 5
by A verified traveler

mooi hotel, schoon, goede locatie in het centrum

Posted Mar 28, 2016
Pros: leuk en vriendelijk personeel,erg behulpzaam, mooie kamers, erg schoon, top locatie
Cons: mogelijkheid tot openen van raam in kamer,ontbijt in lobby was minder prettig door soms koude wind vanuit de draaideur,koffie/thee faciliteit op kamer
Location: top, heel centraal, je loopt zo de winkelstraat in, metro stopt ook om de hoek, playa catalunya is nog geen 10 min lopen.
mooi hotel, schoon, ruime kamers, erg goede bedden (beste waar ik in een hotel ooit in geslapen heb) ik persoonlijk had het wel prettig gevonden als we een raam hadden kunnen opendoen. mogelijkheid was er wel, maar hadden geen sleutel (ook niet om gevraagd, zo warm was het niet dat wij er waren, maar als je in de zomer gaat, is dat wel fijn) minibar (wel prijzig) lekker bad in de kamer en veel diverse gratis spulletjes (zelfs scheermesje) erg vriendelijk personeel, je wordt altijd begroet bij binnenkomst, ontbijt was goed, lekkere diverse broodjes, voldoende keus. ontbijt was in lobby gedeelte, zat daar soms op de tocht door draaideur, maar ze waren volgens mij nog bezig met verbouwen, (helemaal niks van gemerkt overigens qua lawaai of iets) dus hopelijk is dat een tijdelijke plek. als ik weer terug ga naar Barcelona, dan zal dit hotel zeker weer bovenaan staan. locatie was ook goed, je loopt zo het centrum in, je zit niet aan de hoofdstraat dus niet lawaaierig. hotel heeft verder niet veel voorzieningen, maar dat was voor ons ook geen eis, slapen en ontbijten was voldoende, verder ben je toch alleen maar op pad.
4 out of 5
by A verified traveler from toronto canada

no surprises. quiet...clean and convenient

Posted Oct 1, 2015
Pros: cleanliness....and it was quiet and located close to many sites.
Cons: advise visitors how the electrics work (insert pass card into power slot)
Location: ramblas....museums...food...shopping and more food
staff were pleasant and helpful. room was very clean.