Ratings based on 41 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
4.2 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Linköping

Fantastiskt läge men tyvärr svag restaurang

Posted Aug 8, 2016
Man lever stort på sitt fina läge, men tappar väldigt mycket i betyg då restaurangen inte håller god klass. Som en ordinär lunchrestaurang med löpande band servering, smaklösa rätter. Synd för det förtar totalupplevelsen av vistelsen. Okunnig väldigt ung personal dessutom.
5 out of 5
by Birger from kalmar

bra

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
bra hotell lugnt och fridfullt naturupplevende bra frukost o mat trevlig personal
5 out of 5
by Magne Andres from Lier

Koselig på Hovs Hallar

Posted Jul 20, 2016 on Hotels
Bra utsikt. Rolig hyggelige folk.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Tina

This traveler left a rating score only Posted Jul 16, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Klara from Hässleholm

Kanon!

Posted Jul 12, 2016 on Hotels
Helt underbart ställe! Rekommenderar det verkligen. Utsikten var kanon och sköna sängar, åt en räkmacka som smakade himmel! En mysig övernattning med sambon. Frukosten var helt ok dock. Drog ner det mitt omdöme en del då i min värld den inte finns något bättre än hotellfrukost.
4 out of 5
by Agneta from Höganäs

Vandring med övernattning

Posted Oct 14, 2015 on Hotels
Weekendvandring från Båstad till Hovs Hallar sedan ner till Torekov. Fantastiskt att få komma till ett rent rum, duscha av sig och sedan intaga en mycket smakrik god tre rätters middag. På morgonen serverades frukost där mycket var ekologiskt. Kan varmt rekommendera denna tur
4 out of 5
by Håkan from Kristianstad

Konfunderade

Posted Oct 11, 2015 on Hotels
Vårt rum hade ingen vidare utsikt: En vägg en halv meter utanför fönstret.Duschgolvet var mögligt, varmvattnet tog slut, tekokaren fick ingen el och hårfönen var trasig. Damm syntes här och var t ex på den synliga huvudströmbrytaren vid tekokaren. Andra natten (av två) fick vi emellertid ett nytt och fräscht rum. Det märkliga var att när vi checkade ut fick vi veta att det första rummet låg på prisnivån 990 kr trots att vi bokat ett rum för 1550 kr. Men andra natten fick vi även för 990 kr så det var ju en fin gest. Och hundkostnaden blev bara 300 kr, inte 600 som vi hade trott. I övrigt var ju allting jättefint: Fantastisk natur, utsikt över havet från bastun (som tyvärr behövde värmas upp en stund först) och en varmvattentunna utomhus hade varmt vatten på kvällen när vi kom, (så varmt att det värkte i benen.) Rummen hade veranda utanför där man kunde sitta långt in på kvällen. Restaurangmaten höll högsta klass. Dock hade man önskat en A la carte utöver trerätters-middagen.
4 out of 5
by Christina from Malmö

En hotell natt som börja bra men blev en besvik

Posted Sep 27, 2015 on Hotels
Motaganett vid receptionen o incheckningen var bra .rummet var stort o rent. Frukosten var en besvikelse det mesta var slut redan vid 9.15 frukosten var till 10.30 ingen påfyllning av pålägg , yoghurten ,bacon , ättiksgurkan var slut. Äggröran var totalt intorkad. För det priset vill man få det bättre.