Ratings based on 8 Verified Reviews

2.8 out of 5
50% of guests recommend
2.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
2.6 Room comfort
2.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Ricky from Florianópolis - Santa Catarina, Brazil

travel stay

Posted Apr 8, 2012
Pros: the airport
if you take the plane early in the morning , it s perfect , no stress
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

good food, good view of runway

Posted Feb 11, 2012
Food, especialy the dinner set menu very good in value and food quality, hotel does need to be painted and the rooms are parallel to the airport runway which is only 100 mtrs away but is not a disturbance.
1 out of 5
by A verified traveler from Eure

A la campagne.

Posted Aug 17, 2011
Cet hotel est certe bon marché. Construit comme un môtel des années 1960, le batiment est bon pour la démolition et n'a rien des normes qu'on nous vente aujoud'hui. Je suis aussi désolé que vous d'avoir à le dire. D'ailleurs, nous avons décidé le soir même d'écourter, à nos frais, notre séjour.Les trois avions du soir ne cause pas de gène, celui du matin non plus. L'autoroute ne gène pas non plus.
2 out of 5
by A verified traveler from Luxembourg

Tulip Inn Maastricht Airport

Posted Jul 26, 2011
Hotel low cost utile per chi deve usufruire dell'aeroporto cittadino (l'hotel si trova all'interno del terminal con le camere che danno sulla pista) o per una soluzione low cost vicino a Maastricht. Struttura vecchia che necessita di lavori di ristrutturazione, ma camere accoglienti e con i servizi minimi richiesti per un soggiorno breve. Pulizia che lascia un po' a desiderare, soprattutto negli arredi della camera e negli spazi comuni. Colazione abbondante ma molto cara (27€ per 2 persone...da evitare). Parcheggio in loco al prezzo di 5€ a notte. Sconsigliato a meno che non sia l'unica soluzione disponibile.
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

De klant niet centraal...

Posted Jun 2, 2011
Mijn vrouw en ik hadden dit hotel geboekt omdat het dicht bij de snelweg ligt, circa 10 minuten rijden vanaf Maastricht. Toen wij in april 2011 boekten stond op de website aangegeven dat parkeren gratis is, wat altijd een pluspunt is. Eenmaal aangekomen kregen wij een rekening voor het parkeren gepresenteerd. Op mijn opmerking dat dit niet bij boeking was gecommuniceerd kregen we te horen dat als we niet zouden betalen de receptioniste wel paaltjes zou plaatsen om te zorgen dat we niet weg zouden kunnen rijden. Na duidelijk te hebben gemaakt een dergelijke houding niet te accepteren kwamen er met moeite excuses over haar lippen, maar feit bleef dat we toch moesten betalen. Inmiddels staat nu op de hotelwebsite dat er betaald parkeren is. Maar in de hotelkamer aangekomer stond bij de informatie over het hotel nog vrolijk aangegeven dat parkeren voor gasten gratis is... Zelf ben ik van mening dat als bij het boeken van het hotel is aangegeven dat het parkeren gratis is het hotel zich hier aan dient te houden. Als ik in het zakendoen op deze wijze met mijn klanten om zou gaan zou ik al spoedig geen klant meer overhouden... De kamer zelf was in orde. Maar de muren konden wel een lik verf gebruiken. Handdoeken en toiletartikelen waren er in overvloed, en de bedden waren prima. Minpunt is dat het om eenspersoonsbedden ging, met een nachtkast tussen beide bedden. Zodat we eerst het nachtkastje weg moesten halen om naast elkaar te kunnen liggen.
2 out of 5
by A verified traveler from Almere

Titel

Posted Jun 15, 2010
Hotel is slecht onderhouden. Kamers en sanitair niet meer van deze tijd. Tevens zijn de kamers ZEER gehorig. In de kamer naast mij werd op normaal gesproken en was voor mij nagenoeg woordelijk te verstaan. Vervolgens bleek een klein kind ook nog eens te huilen van 20.00 tot 23.30 uur. Daar kan het hotel natuurlijk niets aan doen, maar door de gehorigheid van de kamer was dit op z'n minst minder plezierig.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

ganz gut

Posted May 30, 2010
ich war mit meinem Freund dort und die Lage des Hotels ist gut zu finden. Leider gab es nur noch Raucherzimmer und das Bad war nicht sooo sauber. Auch der verlegte Teppich könnte mal wieder gereinigt werden. Das Personal war aber total klasse und nett!
4 out of 5
Recommended
for Other
by Joop from Den Haag, Nederland

Tulip Inn Maastricht, ideaal voor of na het vliegen vanaf Maastricht Airport

Posted Feb 28, 2010
Hotel ligt nog geen minuut lopen van de aankomst- en vertrekhal van Maastricht-Aken Airport. Ideaal, want na het inchecken van de koffers nog even heerlijk ontbijten tot vlak voor vertrek. En ook als je vlucht laat aankomt en je nog een flinke reis moet maken naar huis, dan is dit hotel ideaal. Bovendien is de auto lang parkeren op het terrein van het hotel goedkoper dan op de parkeerplaats van de luchthaven en bovendien dichter bij de aankomstr/vertrekhal. Eén minpuntje: de kamer stonk naar rook.