Ratings based on 6 Verified Reviews

4.8 out of 5
4.8 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.7 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler from utrecht

genotsweekend

Posted Nov 10, 2017
Opnieuw een heerlijk ontstressweekend op Lauswolt verbracht. Mooie spa, fraaie golf, fijn restaurant. Over dat laatste, naar mate het diner vorderde waren de gangen steeds verfijnder met als hoogtepunt het toetje. De wijnspijscombinaties verdienen een bijzondere vermelding: chapeau voor de keuzes, dat was echt spot-on. Niet helemaal blij waren wij met onze eerste comfort kamer, maar wij konden wisselen naar de achterzijde van het hotel waar de kamer net wat bruikbaarder ingedeeld en het uitzicht wijdser was.
4 out of 5
by A verified traveler

Old Style

Posted Oct 4, 2017
Das Holzgebälk knarrt, das Frühstück wird serviert, die Dusche ist in der Badewanne, der Fitnessraum klein, der Pool sehr schön, die Saunalandschaft ganz ok.
5 out of 5
by Tjerk from Amersfoort

Subliem

Posted Jul 26, 2016 on Hotels
Fantastisch hotel met een zeer attente service! Gelegen in de prachtige natuur van Beetsterzwaag. Sensationeel was het aantal ooievaars.
5 out of 5
by A verified traveler

fijn verblijf

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Top!
5 out of 5
by A verified traveler

Amazing hotel with great staff and beautful break

Posted Mar 15, 2016 on Hotels
The hotel was the best hotel I've stayed in the last couple of years. Staff was polite and prompt, breakfast was served perfectly with all cooked with organic ingredients. Dinner was an amazing experience as it was fine dining with very tasty food and served by professional staff from the restaurant. I would definitely stay in this hotel again for my next visit to the Frysland.
5 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk verblijf in Friesland

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
We waren hier voor een lang weekend. Het personeel is zeer vriendelijk. De badkamer was niet erg groot, maar alles was aanwezig.