Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.7 out of 5
40% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
2.6 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Sara from Espoo

11 tunnin koneenvaihto Pekingissä

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Meillä oli koneenvaihto yön yli. Hotelli tarjosi ilmaisen kuljetuspalvelun lentokentältä, mutta yhteyttä pystyi ottamaan vain soittamalla. Kiinalainen neiti soitti hotellille puolestamme ja kyyti saapui 20 minuutissa! Vastaan tullut hlö puhui hyvää englantia ja oli avulias ja järjesti meille kyydin takaisin kentälle seuraavana aamuna. Kysyimme aamupalasta, mutta se ei muka kuulunut huoneeseemme vaikka sen piti kuulua. Kun näytimme varausvahvistuksen, jossa se luki, englantia puhunut mieshenkilö kertoi meille, missä ja monelta aamupalaa tarjottaisiin. Seuraavana aamuna hotellin respassa check outin yhteydessä vallitsi viidakon laki ja asiakkaita palveltiin siinä järjestyksessä kun katsottiin parhaaksi. Aamupalalle mennessä aamupalahuoneen edessä seissyt henkilökuntaan kuuluva nainen kyseli jotain kiinaksi ja näytimme hänelle varausvahvistusta, jota hän ei ymmärtänyt vaan jatkoi kiinaksi. Yhteistä kieltä ei löytynyt päätimme vain kävellä sisään, koska olimmehan maksaneet aamupalasta. Huone oli erittäin tunkkainen ja ilmastointi oli rikka ja huoneessa haisi tupakan savu, vaikka olimme varanneet savuttoman huoneen. Huone oli moderni, lakanat ja pyyhkeet erittäin siistit ja uudenoloiset. Ilmaiset kylpytuotteet löytyivät ja ilmaista vettäkin sai litran vuorokaudessa. Langatonta nettiä huoneessa ei ollut. Aamupala erittäin kiinalainen ja länsimaalaiselle hieman erikoinen, mutta löysimme jtn syötävää. Hotelli soveltui erinomaisesti yhden yön oleskeluun!
3 out of 5
by KAI MAN from Hong Kong

一般

Posted Mar 11, 2016 on Hotels
房間沒窗, 中央空調太悶熱, WIFI 有點慢
3 out of 5
by A verified traveler

寝るだけなら

Posted Dec 29, 2015 on Hotels
朝早くの出発でしたが、ターミナルも調べてバスで送って下さいました。英語が通じる方がいて良かったです。 部屋はすきま風が凄くて寒く、外の空気が入って来ないかと心配でした。wifeは弱く切れ切れで使えませんでした。お値段の割には狭いです。
2 out of 5
by A verified traveler

Near airport

Posted Dec 15, 2015
Typical local chinese hotel. No heat in lobby or restaurant, breakfast was poor quality local food. Staff was OK, had one person who spoke English and they were helpful. Shuttle to airport was on time. Room was OK, very hard mattress and shower had very little water pressure.
1 out of 5
by A verified traveler

최악입니다.

Posted Nov 24, 2014 on Hotels
최악입니다. 식사. 서비스. 방상태 모든게 최악입니다. 식사는 자리가 없다니 방법없다하구요, 방에 무선인터넷 안된다니 신호가 약해서 그것도 방법이 없다합니다. 청소는 재털이등 그대로 두고 침대만 정리하고 창문열어두고 갔네요. 픽업할때는 언제등 공항에 모셔다드린다더니 갈려니 정해진시간에만 간다합니다. 절대적 비추입니다.
1 out of 5
by せいちゃん from 東京都港区

もういい

Posted Sep 18, 2014 on Hotels
今回は1人で北京に行く用事があり、前回滞在した部屋に満足だったのでこのホテルを選びました。 しかし前回の部屋とはだいぶ違う狭いあまり良い部屋ではありませんでした。
2 out of 5
by A verified traveler

ok if you dont mind being let down and ripped off

Posted Jul 22, 2014
terrible by hotel and expedia - hotel not confirmed even tho i had confirmation from expedia. you would think an 'internationa'l hotel could speak some english
4 out of 5
by A verified traveler from Québec, Canada

Pour une escale à l'aéroport de Beijing

Posted Jul 21, 2014
Pros: Comfort de la chambre
Cons: Lobby impersonnel
Chambre extrêmement confortable. Grande douche. Évitez les chambres fumeurs.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice for the price

Posted Apr 6, 2014 on Hotels
Great place to stay if you have a short layover in Beijing. The hotel is a 7 minute drive from the airport, very nice interior and rooms, and as long as you can suppress your urge to be an over-entitled Westerner, you'll realize that these rooms are severely under-priced. Do be aware ahead of time that there is a 200 Yuan key deposit, and if you don't bring your receipt with you when you check out, management might try to make you sign a deposit return waiver. Refuse to sign it (only if you do lose your receipt, that is,) and you'll still get your deposit back.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 4, 2013