Ratings based on 143 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
99% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anita from Norge

Flott hotell, stort rom, god frokost

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Vi var en natt, veldig fornøyd med alt. Rommet var stort og fint og vi fikk til og med flott utsikt. Det var rent og pent på rommet. Frokosten og middagen var veldig bra! Eneste minuset vi hadde var at vi fikk telefon kl 5.30, resepsjonen ringte feil rom for oppvekking. Det var litt kjedelig. Det var og litt lytt mellom rommene.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Glenn from Oslo

Posted Oct 14, 2015 on Hotels
Veldig gammelt hotell, men under oppussing nå. Ekstremt hyggelige medarbeidere gjør opp for manglende komfort.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Asbjørn

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Stian from Oslo

Godt

Posted Oct 7, 2015 on Hotels
Et slitent hotell men med god atmosfære.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Kristina from Guildford

How can Radisson put their name to this

Posted Oct 5, 2015 on Hotels
Room was tired, renovation works in the hotel, breakfast was awful all items left out far to long so porridge and eggs were hard. How Radisson put their name to this hotel I don't know.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Morten from Ski

Meget bra hotell

Posted Oct 3, 2015 on Hotels
Veldig bra hotell både sommer og vinter. Rett ved bakken. Bra frokost og bra fasiliteter.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Philipp

This traveler left a rating score only Posted Sep 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjørn from Follebu, Gausdal

Ut på tur, skjelden for dårlig vær.

Posted Sep 21, 2015 on Hotels
Min kone og jeg ønsket å ha en helg sammen med turer og avslapping etter en hektisk høst med mye arbeid. Vi var veldig godt fornøyd med helgen selv om været ikke var helt som håpet.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 19, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Bjørn from Buskerud

Komfortable rom og flott spa anlegg.

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Etter en kald tur på motorsykkelen over Valdresflya med temperatur ned i +4, var de godt å komme inn på et stort og lyst rom. Satte ekstra stor pris på badstua og svømmeanlegget hvor vi fikk tilbake varmen i kroppen. Rask innsjekking og hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen. God frokost buffet med rikelig utvalg av varm og kaldt.