Ratings based on 7 Verified Reviews

3.6 out of 5
100% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
3.6 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

En negativ ting Doen var tett

Posted Nov 7, 2016
Pros: Rent og fint
Cons: Doen tett
Location: Ypperlig
Topp rom. Vi stortrivdes. Lå bra til og frokosten nydelig
Comment from Hotel Management
Nov 12, 2016 by Silje Moen, Hotel Management
Så hyggelig å høre at dere stortrivdes hos oss! Håper dere ga beskjed om toalettet til resepsjonen slik at vi fikk ordnet opp med en gang! Velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen Silje Moen Front Office Manager Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Borås

Levde inte upp till förväntan.

Posted Aug 13, 2016
Unken doft på rummet, på fönsterbrädan låg döda flugor. I springan på fönsterbrädan låg gammal snus, något slags piller, använda tops och döda insekter. Lyhörda rum och snälla byt ut dörrarna till rummen! Trevlig personal och toppenfrukost!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Extrem netter Service

Posted May 17, 2016
Pros: Preis/Leistung
Ich habe das Hotel als Durchgangshotel für eine Nacht genutzt und dafür war es optimal. Ich wurde sehr herzlich empfangen und auch sonst war der Service sehr gut. Das Hotel ist verkehrstechnisch sehr gut gelegen und hat auch noch eine tolle Aussicht, zudem war es vom Preis-Leistungsverhältnis sehr gut. Insgesamt zu Empfehlen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from stavanger

Posted Jul 19, 2015
Pros: Fine rom. Nydelig utsikt
Cons: Ikke noe spesielt
Location: Sentralt beliggende.Flotte turområder
Sentralt beliggende hotell. Svært god frukost. Svært hyggelig personale
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Kjerped from Grua

Mangler

Posted Nov 4, 2013
Pros: Deilig mat og bra underholdning i baren.
Cons: Hotellet framgikk nedslitt og nettsidene må oppdateres.
På nettet står det at det er minibar og sminkespeil, det var det ikke. I flg personalet så er det lenge siden de sluttet med minibar....
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Eivind from Bergen

Greit, men vesentlig oppgraderingsbehov.

Posted Jun 30, 2013
Pros: Bra service, god tilgjengelighet (Universell utforming).
Cons: Manglende vedlikehold
Location: Bra
Forfallet har kanskje gått vel langt. Det er et betydelig oppgraderingsbehov, spesielt når det gjelder ventilasjon.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Svein from Kongsberg

Et slitt hotell, trenger sårt litt oppussing

Posted Feb 19, 2013
Pros: hyggelig betjening stort svømmebasseng nydelig beliggenhet Trivelig inngangsparti
Cons: slitent interiør garderobe for svømmehall i generell dårlig forfattning
Location: topp, kunne ikke ligget på et bedre sted
Virker veldig slitt ,men funksjonellt, bortsett fra garderoben for svømmehallen, der skapene var i utrolig dårlig forfattning. Litt mer barnevennlig badeanlegg kunne vært fint for barnefamilier. helt ok for voksne som vil svømme kanskje et boblebad hadde satt prikken over i-en. Inredning og stil virker ganske avleggs, med rosa tak i frokostavdelingen osv. enkelte steder var veldig koselig,så en bør ikke endre overalt før en får et helt annet intrykk. meget hyggelig betjening overalt og SPA-avdelingen var veldig "up to date"