Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by tania from oostende

schitterend weekendje weg

Posted May 18, 2015 on Hotels
Alles dik in orde. mooie kamer, goede en vriendelijke bediening, schitterende omgeving.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Herwig from Aalst

Aanrader

Posted Jan 6, 2015 on Hotels
Vlotte en vriendelijke bediening in het Nederlands, ontbijt met veel variatie, heel lekker eten in het restaurant, enkel de vloer in de kamer kraakte nogal maar voor het overige zijn we heel tevreden over ons verblijf
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Yves from Wierde

Why not ?

Posted Nov 6, 2014 on Hotels
Accueil royal, ainsi que le petit déjeuner. Cependant, chambre exigüe et fuite d'eau malheureuse aux toilettes... ( légères odeurs dérangeantes ).
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Letizia from Aubange

superbe hôtel restaurant

Posted Oct 11, 2014 on Hotels
Certaines chambres auraient besoin de rafraîchir la salle de bain. La 6 par exemple. Et des coussins un peu plus épais. Mais l'hôtel est super! Le personnel très acueillant. C'est mon 2ième séjour et j'y retournerais. Surtout arrêter vous au restaurant et goûter leur jambonneau!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Düren , NRW

Biermarkt

Posted Sep 15, 2014
Klein und gemütlich. Muss ja nicht immer ein Massenauflauf sein.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

aardig hotel in centrum Durbuy

Posted Aug 26, 2014
Pros: gastvrijheid
Location: geen gebruik van gemaakt. Hebben excursies naar Luxemburg gemaakt
Een aardig hotel, met vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt. Wjj vonden de kamer erg klein en niet in verhouding met de prijs.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Durbuy

Gezellig hotel voor ons huwelijksweekendje

Posted Jul 27, 2014
Pros: Ik vond de kamer heel goed ingericht met de blauwe lampen onder bed, het is een heel mooi hotel , beneden de ontvangstkamer, restaurant, terras.
Cons: Niet nodig, alles was perfect
Location: We zaten vlak in Durbuy stadje, dichtbij de winkels en genoten van de fauna en flora
Ik had dit hotel maanden op voorhand geboekt omdat we de dag ervoor getrouwd zijn. We hadden heel goed weer, het hotel bij aankomst de man was enorm vriendelijk en behulpzaam. We zijn enorm goed ontvangen, we hadden dan meteen gereserveerd voor het avondeten. De dag nadien het ontbijt was ook alles top in orde, veel keuze en goed vers, de madam van ontbijt was ook enorm vriendelijk. Het avondeten was zeer goed, dag nadien ook gereserveerd om voor ons vertrek er nog te gaan eten. Het personeel was ook heel goed. We gaan zeker terug komen naar dit hotel en aan te raden bij kennissen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 21, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 23, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Monique

Erg goed!

Posted May 21, 2014 on Hotels
We hadden een weekend geboekt. Het hotel is erg mooi gerenoveerd, met moderne inrichting, zonder de sfeer teniet te doen. Service is fantastisch, we werden verrast met een glaasje champagne op het terras. Kamer en bed zijn aan de kleine kant, maar zeer netjes verzorgd. Voor een weekend kun je niet beter zitten; midden in het centrum, mooi hotel, vriendelijke service, goed ontbijt (met champagne) en leuke plaats!