Ratings based on 13 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Romantisch, zeer gastvrij hotel.

Posted Nov 2, 2015
Naar hotel villa de thee tuin gaan is een soort thuiskomen. Het jonge stel dat het hotel runt is verschrikkelijk vriendelijk en doet er alles aan het naar je zin te maken. Het hotel is in barokstijl ingericht tot in de kleinste details. Honden zijn toegestaan en recht tegenover het hotel is een bis waar deze uitgelaten kunnen worden. Wij komen hier zeker nog eens terug.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Aug 31, 2015 on Hotels
SKØNT hotel. Lille hotel med få værelser. Indretningen er gennemført i hele hotellet, hvilket gør det enormt hyggeligt. Venlig betjening.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 27, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Couples
by monique from Paris

Surprise dans la campagne près de Groningue.

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
Chambre d hôte plus qu un hotel isolée aux confins de la frontière entre les pays bas et l Allemagne.De réels efforts de décoration de la chambre et de l hotel pour un résultat un peu kitsch à mon goût. Petit déjeuner correct. Rapport qualité prix convenable au global.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by leif from Danmark

Hygge

Posted Aug 13, 2015 on Hotels
Hyggeligt og sød værtinde dejlig morgenmad
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Liselotte from Brædstrup

Romantisk hotel

Posted Jul 26, 2015 on Hotels
Meget lækkert hotel. Personligt hotel, ikke bare et i mængden. Snakkede lidt med "fruen i huset" Man kunne mærke at hun nød hotellet, det var ikke bare et arbejde. Lækre detaljer og indretning.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Hans from Ölsremma

Mysigt hotell

Posted Jun 30, 2015 on Hotels
Ligger i en mycket vacker liten by, mysigt hotell som kan rekommenderas.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Kalundborg

Enestående lille hotel hvor man gerne kommer igen.

Posted Mar 30, 2015
Pros: Personalets venlighed, samt hotellets hyggelige atmosfære.
Cons: Ikke umiddelbart.
Location: Hotellets beliggenhed i en lille by i det nordvestlige hjørne af Holland giver muligheder for naturelskere .
Da vi ankom, blev vi mødt af et meget venligt og kompetent personale. Hotellet havde en fantastisk hyggelig atmosfære over alt. Alle værelser havde deres eget særpræg. Selv på badeværelserne var det en oplevelse at opholde sig med modeller af sommerfugle limet på fliserne. Restauranten var indrettet med hyggelige hvidmalet møbler. Smukke vægdekorationer, samt flotte nipsgenstande på vægge og i vindueskarmene satte priken over i'et. Morgenmaden var af høj standard, serveret på et smukt pyntet bord. Alt i alt en meget positiv oplevelse. Skal vi atter til nordvest Holland ved vi hvor vi skal booke hotel.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 19, 2015
Der der Service war wirklich mehr als perfekt. Super freundliches Personal ! Perfektes Frühstück ! Mitarbeiter sprechen alle super englisch. Negativ war für mich persönlich das super weiche Bett, was aber nur meine persönliche Meinung ist, da ich nicht so gerne soooooo weich liege ;-)
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Ikke langt fra Assen racerbanen

Posted Apr 25, 2012 on Hotels
Lille hotel med meget atmosfære. Venligt personale. TV'et på værelset ret lille.