Ratings based on 54 Verified Reviews

3.6 out of 5
83% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2016
Cons: Understaffed by slow waiters. Couldn't handle a half-full restaurant.
Location: Nothing.
Happy to leave after just one night in a hotel where no one except us was under 65.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from G

Redelijk hotel in mooie omgeving

Posted Jan 19, 2017
Kamer van redelijk formaat en nette badkamer in mooie omgeving. Het ontbijt is goed en uitgebreid
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from lienden

leuk hotel lekker tussen de bossen

Posted Jan 16, 2017
Pros: best hotel voor de prijsverhouding
Cons: er moet meer onderhoud gepleegd worden in de kamers en zwembad
Location: lekker rustig gelegen in de bossen
voor je rust kom je bij dit hotel uit en voor een wandeling zit je goed tussen de bossen
2 out of 5
by A verified traveler from amsterdam

Lekker bad

Posted Jan 10, 2017
Inchecken ging zeer voorspoedig op de kamer aangekomen troffen wij een hotel kamer met veel stof aan. Maar goed bed sliep redelijk. Voor 65 euro was dit the best money van buy
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Euskirchen

Wochenende mit der Familie

Posted Jan 9, 2017
Wir waren leider nur für eine Nacht in dem Hotel. Es war ein sehr schöner Aufenthalt. Empfangen und Zimmer waren sehr gut, auch das Frühstücksbuffet am nächsten Morgen war sehr reichhaltig und gut. Nur das Schwimmbad war leider nicht so überzeugen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gutes Hotel in huebscher Parklandschaft

Posted Jan 9, 2017
Pros: Huebscher Park, gutes Frühstück
Das Hotel liegt auf dem Lande in hübscher hügeliger Landschaft zwischen Nimwegen und der deutschen Grenze. Für die 4-Sterne Klasse ist es vielleicht etwas in die Jahre gekommen, aber alles in allem durchaus empfehlenswert, wenn der Preis stimmt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prettig hotel in mooie omgeving

Posted Jan 1, 2017
Pros: Omgeving, gezellige bar/cafetaria
Cons: Kamers en gangen van hotel zijn aan opknapbeurt toe. Hierdoor een minder ´frisse´ uitstraling. Kamers zijn daarnaast gehorig. Bijplaatsen waterkoker.
Location: Als je voor je rust komt en een mooie heuvelachtige omgeving dan zit je hier goed.
Prettig hotel in mooie omgeving. Jammer genoeg, geen a la carte mogelijkheid in restaurant en op de standaard kamers geen mogelijkheid tot bijplaatsen waterkoker voor koffie of thee. Hotel is aan een opknapbeurt toe. Restaurant en bar zijn netjes maar de gangen en (standaard) kamers ogen minder 'fris' dan zou kunnen. Daarnaast zijn de kamers gehorig. Dus, bij een opknapbeurt ook de isolatie aanpakken. Personeel is aardig en beleefd. Gezien de prijs van het verblijf toch een prettige ervaring.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Zwijndrecht

Prima hotel!

Posted Dec 26, 2016
Cons: Badkamer netjes en schoon maar al wat verouderd.
Location: Prachtige omgeving om te wandelen. De historische stadswandeling in Nijmegen is echt de moeite waard en ook uitstekend geschikt om te winkelen.
Vriendelijke personeel. Kamer was schoon. Begane grond mooi versierd in kerstsfeer. Uitstekend gegeten!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Almelo

Prima hotel in een mooie bosrijke omgeving.

Posted Dec 19, 2016
Pros: omgeving
Cons: Het zwembad is erg gedateerd.
Prima hotel in een mooie omgeving. Leuk als uitvalsbasis voor een bezoek aan Nijmegen. Duitsland is ook dichtbij. Het ontbijt was prima. Dineren hebben we in de omgeving gedaan.
1 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooi mooi hotel in mooie omgeving!!

Posted Dec 16, 2016
Fijn hotel nerges iets op aan te merken behalve de hoofdkusses waren verschrikkelijk vlokkerig en werden waRm hele nacht mee aan t draaien geweest om op een koel stukje te liggen