Ratings based on 42 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Mooi en oud hotel in prachtig landschap.

Posted Jul 18, 2016
Pros: De ligging is prachtig. Het ligt op loopafstand van diverse restaurants in de omgeving. De ontvangst is vriendelijk. Sfeervolle buitenkant.
Cons: Het meubilair en stoffering is wel erg jaren zeventig. Vochtplekken in plafond wegwerken oogt een stuk frisser. Wifi upgraden, matig bereik.
Location: Valkenburg en Maastricht vlakbij. Mooie omgeving. St. Gerlach vlakbij.
Hotel Geulzicht is een historisch kasteelhotel. De buitenkant oogt heel sfeervol, en het ligt in een prachtige omgeving. De ontvangst was prima en vriendelijk. Het hotel is wat sleets, de kamers wat oubollig ingericht, en met name de badkamer ( een ingebouwde en vergeelde kunststof cel ) en de vochtplekken in het plafond vonden we niet passen bij de vier sterren die het hotel kreeg bij Expedia. Het bord bij het hotel zelf geeft overigens 3 sterren aan.
3 out of 5
by Gerry from Australia

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
Tiny room, barely large enough for a single let alone a double, No fridge!
4 out of 5
by A verified traveler from Hilversum

Prima hotel

Posted Mar 3, 2016
Hele ruime kamer met eigen terras boven in het kasteel. Mooie verblijfruimtes; vriendelijk personeel. Je voelt je echt te gast.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 10, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

logeren in een kasteel

Posted Dec 31, 2015
Pros: de sfeer van het kasteel is erg leuk.
Cons: Piano laten stemmen ;-)
Location: Dichtbij Maastricht en Valkenburg, maar in de rust van een klein dorpje
Logeren in een kasteel wordt werkelijkheid in kasteel Geulzicht. Een mooi oud kasteeltje op de heuvel, langs het Geuldal. Vanuit het kasteel zijn we wandelend naar Valkenburg gegaan. Een mooie wandeling langs de rivier door het bos. Een aangenaam plekje om te logeren, met heel vriendelijk personeel.
5 out of 5
by Marissa

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Donald from Kansas

Great Experience

Posted Dec 10, 2015 on Hotels
What an interesting experience it is staying in the old castle. We were very fortunate that there were very few others in the castle, so, it seemed as though we had the whole building mostly to ourselves. Room was old but very large, clean, and comfortable. Jan (owner/mgr) and other staff were all very pleasant and helpful.
4 out of 5
by Not Provided from De Lier

Top

Posted Dec 1, 2015 on Hotels
Complimenten voor de gastvrijheid!
4 out of 5
by A verified traveler from macau

要開車先到得到,我感覺上系一間老屋,地方大,床都算舒服。

Posted Oct 6, 2015
Pros: 地方大,幽靜。開車的化冇乜所謂。
Cons: 房間比較殘舊,廁所還ok~
Location: 門口好似有間bar~我冇去!
酒店只有10間房,大堂和餐廳都好靚,上到房間落差有點大。我住最平的6號房。地方都算幾大。電梯系1994年出品,所以冇行李的話就行樓梯好過搭電梯咯。條樓梯系木做,行起身好復古。洗手間都好干淨,房間有暖氣,但我10月去唔需要用到。我老婆去到好驚(佢比較細膽),因為地方荒蕪,有點電影吸血鬼情節的感覺。
5 out of 5
by Ruud from Kreileroord (NH)

Lijkt wel een museum, zo mooi

Posted Sep 6, 2015 on Hotels
Prima hotel, lijkt wel een museum zo mooi ingericht. We zijn 2 nachten gebleven en hebben het zeer naar het zin gehad. Vriendelijk personeel, lekker ontbijt, goede bedden, gezellige hotelkamer. Voor het diner is men wel aangewezen op andere gelegenheden in de buurt, maar dat is allemaal op loopafstand.