Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
67% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Hated that could not get away from people smoking under the windows and outside the doors.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Hjørdis from Bømlo

Fin stad, dyrt og slitent hotell

Posted Aug 11, 2016 on Hotels
Ulvik har eit interessant Olav H Hauge-senter, og Ulvik er ein vakker stad mellom fjell, fjord og epletre. Hotellet var dyrt, nedslitt og maten var ikkje god. Utsikten frå hotellet var fantastisk, men den måtte vi betale 500 kr ekstra for.
2 out of 5
by A verified traveler from 東京

おもてなしの心・・・

Posted Aug 3, 2016
Pros: フィヨルドの真正面という最高のロケーションとその瀟洒な外観からは、北欧気分を満喫できるホテルと言える。
予約時の外観写真とその料金から、高級リゾートホテルというイメージを抱いていたが、後味の悪い滞在となってしまった。 団体客を取りすぎているように感じる。 ・朝食時の食堂はほぼ団体客の指定席となっており、従業員に席への案内をお願いしたが結局見つけられず、食堂外のテラス席。ビュッフェスタイルで、料理は食堂の真ん中のテーブルに置いてあるのに、何故食堂から離れたテラス席なのか。食堂とテラス席を行ったり来たり。非常に不愉快な思いをした。 ・夜9時頃、シャワー使用時それまで出ていたお湯が急に冷たい水に。翌朝はちゃんとお湯が出たので、一時的な不具合かとも考えられるが、夕食を済ませた団体客が一斉にお湯を使い出したため、給湯設備が追いつかなかったのではないかと思われる。 団体客が大勢来ることはそれだけ評価されているということだと思うが、それに十分対応できる設備や接客ノウハウを整える必要があると思う。
5 out of 5
by Haakon

This traveler left a rating score only Posted May 18, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Steven from Bridgman, MI, U.S.

Wonderful!

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
Amazing vistas from the lobby and room. ANYTHING about the room that didn't meet my satisfaction was EASILY overlooked due to the beautiful sites to be seen. The food in the restaurant was also excellent! A great stay, I recommend others stay here too!
2 out of 5
by john

Hotel in need of upgrade

Posted Aug 23, 2015 on Hotels
Hotel is located in a beautiful site it must had been a great hotel atone time. Now it is in need of major upgrade. Most of the guest here are from bus tours. They came as a wave for breakfast and dinner pushing and cutting in line.
3 out of 5
by Ingvild

Posted Jul 15, 2015 on Hotels
Plastikkblomster overalt, til og med på bordene i reatauranten! Høy pianospilling i retauranten på kvelden var slitsomt å høre på. Men god mat, og dyrt!!
1 out of 5
by Kim from Bergen

Posted Jul 15, 2015 on Hotels
Alt i alt hadde vi en dårlig opplevelse av hotellet. Ble ikke informert om at det var buffet på kvelden. Matopplevelsen var dårlig til en meget stiv pris.Kelnere som var uenig om hvem som skulle ta i mot betaling. Ikke stod det oppført med skilt hvilken rett som var hva og det reagerte mange andre gjester på også. Dessert buffeten var kjedelig og for å toppe det hele serverte de frosne bær,og dette til tross for vi var i Ulvik,der de lett kunne fått fatt i friske bær som er mye mer delikat. Frokosten ble informert om at den skulle vare til kl 1100. Vi spiste kl 1030 og ble bedt om å sette oss i vinterhagen for å spise siden frokosten tydeligvis ble avsluttet kl 1030 i stedet for. Elendig underholdning på kvelden og store støvdotter på armlenene på hotellrommet. Ble vekket to ganger av stuepikene til tross for at vi har betalt for rommet til kl 12.00. Alt i alt-ikke til å anbefale for noe annet enn naturen og utsikten.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 12, 2015 on Hotels