Ratings based on 733 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
86% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 28, 2016
Das Hotel war schön, in der Nähe von der Stadt. Das war für uns wichtig. Der Personal war sehr freundlich und hilfebereit. Wir waren zufrieden mit dem Hotel, aber nicht mit dem Wetter. Danke trotzdem !
2 out of 5
by A verified traveler from the Netherlands

Matig tevreden

Posted Aug 27, 2016
Pros: Ligging vlakbij het centrum.
Cons: Zie hierboven.
Location: We kwamen in Bergen vanuit een vaartocht en hebben het centrum van Bergen bekeken.
Het is fijn dat het hotel zo dicht bij het centrum ligt. We hadden aan de achterkant van het hotel een zeer rustige kamer. Het hotelpersoneel vonden we matig geïnteresseerd, nogal vlak. Het hotel moet nodig gerenoveerd worden, verkeert in oude staat. Prijs/ kwaliteit klopt niet. Van zo'n duur hotel mag je meer verwachten.
5 out of 5
by A verified traveler from Taiwan

很舒適的飯店

Posted Aug 11, 2016
Location: 位於飯店對面路口的麵包店所販賣的極好吃! 很多當地居民購買,老闆很親切會跟你說中文的謝謝!
雖然距離巴士站有一點距離,推行李有點不便,但座落於商店街尾,買東西方便而且安靜。飯店房間很大,床鋪舒適且乾淨,早餐好吃!
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel semplice e pulito

Posted Aug 9, 2016
Cons: Eliminerei la moquette nella struttura.
Hotel in zona centrale, molto semplice ma pulito. Camera adatta a un breve soggiorno. Comoda la possibilità di avere thè e caffè sempre a disposizione gratuitamente, come per il wifi.
4 out of 5
by A verified traveler from TOKYO

Good value

Posted Jul 23, 2016
Pros: Excellent breakfast.
Cons: The route it's difficult to show from main area.
Location: You will have to walk a little from the station.Supermarket is located a short walk.
Excellent breakfast.Staff were kind. You will have to walk a little from the station.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 23, 2016
Pros: ruime kamer veel keuze bij ontbijt
Cons: Wifi werkte niet
Location: Was dicht bij de historische stad, goede locatie
We werden goed ontvangen, we mochten zelf vroeger inchecken. We hebben niet veel problemen gehad met het hotel.
5 out of 5
by A verified traveler

Great stay!

Posted Jul 7, 2016
Pros: Short walking distance to harbor, marvelous buffet breakfast, and hospitable staff!
Cons: Didn't see anything that needed improvement
Location: Loved Bergen's harbor area, fish market, and funicular for a view of Bergen. Bryggen warehouses were so lovely and colorful along the harbor.
Great stay! Very hospitable staff. Marvelous buffet breakfast! Complimentary coffee, tea, and hot water 24/7. I would readily recommend this hotel which is within a short walking distance to the harbor.
1 out of 5
by Stian from Ålesund

Velg noe annet

Posted Jun 27, 2016 on Hotels
Svært slitt rom, spesielt dusj og toalett var av laveste standard, uhøffelig betjening i resepsjon ved innsjekk. Overpriset gatekjøkkenmat i restaurant, fikk meg til å stå over frokosten, kommer ikke til å bo her flere ganger.
3 out of 5
by Jeanett S. from Stavanger

Lite rom, men grei beliggenhet

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Booket på dette hotellet under en konsert som skulle være i Bergenshus festning! Rommet var veldig lite og badet enda mindre (vasken var på utsiden av toalettet) og dusjen hadde sett bedre dager. Men siden det bare var 1 natt, gikk det. God seng og man kunne faktisk åpne vinduet. Frokostbuffeten var god. Nystekte brød og rundstykker, egg og bacon er alltid en hit. Litt lite utvalg i vanlig pålegg. Så hotellet kan anbefales for en natt eller to, men ville ikke bodd der over lengre periode.
2 out of 5
by Monica

Shabby hotell

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Utad et veldig fint hotell, men fin lobby osv. Skuffelsen ble stor da vi kom opp til rommet; rommet var lite og trangt, badet var så trangt at det ikke var plass til vask der inne (den var plassert inne på selve rommet). Det gikk heller ikke å åpne dusjdøra helt, da den slo i toalettet. Sengetøy og håndduker luktet ekkelt og badet var ikke helt rent. Pluss for bra frokost og hyggelig personale.