Ratings based on 344 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Nov 16, 2015 on Hotels
TV har ikke TV Norge (landskampen Norge-Ungarn) og tegnspråkkanal. Tegnspråkkanal er med i NRK-pakken. Hvorfor får vi den ikke? Vi skulle gjerne følge med Dagsrevy på tegnspråk.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hotell med atmosfære fra gammel storhetstid

Posted Nov 15, 2015 on Hotels
Hotell med atmosfære fra gammel tid, flott kunst og fantastisk service. Whiskybaren var spesielt hyggelig og et rom der man følte seg hjemme og stemingen la til rette for at man kunne tilbringe en hel kveld med avisen eller gode samtaler. Sentral beliggenhet rett ved togstasjonen som var ypperlig for oss som skulle ta morgentoget til Oslo.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ryo from Japan

Posted Nov 15, 2015 on Hotels
駅からの近さで選びましたが正解でした。にぎわっている港湾エリアからは少しだけ離れていますが、歩ける距離です。 老舗の風格もあり、フロントの応対が非常に好印象でした。
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jonas from Voss

Nært bystasjon. På tide for oppussing?

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Staseleg men litt slitt hotell. Hade rum i 2 etg og det var veldeg lytt, ein høyrde alle trinn frå alle som gjekk i korridoren utenfor rommet (mange visstnok) og det var mykje støy frå anleggstrafikk og trafikk frå gata utenfor. Platene i taket på badet var til dels av og det hang spindelvev. Dusjen lak. Men elles bra. God frokost.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 4, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ole Arne

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 23, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by Bente Larsen from Sandnes

Mor&datter på familiebesøk

Posted Oct 19, 2015 on Hotels
Hotellet er gammelt med fin resepsjon, frokostsal og bar. Rommene er oppgradert. Badet var lite og varmekabler virket dårlig, Vi ble spurt om doble eller enkle senger. Min datter og meg valgte enkle noe som førte til at vi fikk et rom mot baksiden, og ikke noe særlig pen utsikt. Minibaren ble ikke fylt på. Frokosten var helt ok. Et greit hotell med god beliggenhet til sentrum og tog,
4 out of 5
Recommended
for Families
by Puspamalar

Posted Oct 18, 2015 on Hotels
To barn og to voksne. Veldig sentralt og rett ved tog stasjonen. Passer perfekt til de som avhengig av toget. Vi har overnatte en natt. Det er midt i blikket for oss siden vi reiste med toget.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 15, 2015
Pros: Close to train station but far enough away to not hear any train noise.
Location: Able to walk to town, close to station
Nice hotel in a great spot. Staff were very helpful and a great breakfast choice was available. Nice touch to gave coffee available all day.