Ratings based on 225 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Northern Ireland

Arcona Living, WOW, Staying First Class

Posted Oct 3, 2016
Pros: Up-to-date, modern with a functional kitchen should you decide to cook for yourself.
Cons: More of a selection for breakfast, a minor thing for others, but as my favorite meal of the day it's important but not crucial
Location: Great shopping, sites and transportation
Arrive late at night and was in the suite in no time at-all,even thought it was an after-hours service via a PIN coded box to get the room key. Despite the long travelling that day any fatigue soon disappeared on seeing the room. For once the web pictures match the room, if anything perhaps they did not do it justice. Too short of a stay here and will no doubt check it out first when going back to wonderful Berlin.
4 out of 5
by A verified traveler

Staff were very polocation.Ovectorbrrakfast.

Posted Sep 10, 2016
Great place, clean, staff were polite, I recommend.
4 out of 5
by A verified traveler

Tyylikkään askeettinen

Posted Sep 6, 2016 on Hotels
Hieno kokonaisuus, ei ongelmia ja hyvä palvelu
5 out of 5
by A verified traveler

Impeccable

Posted Sep 2, 2016
Cons: Une clim vu la chaleur lors de notre séjour.
Location: A proximité, le zoo, le château de charlottenburg, le monkey bar (roof top du tonnerre!).
Rie à redire tout c'est très bien passé, l'hôtel est très bien placé à 5-6 mn du U-bahn et du S-bahn, la chambre (appart) est spacieuse et fonctionnelle, le petit-dèj étant inclus nous en avons profité, car autrement un peu cher, même si le choix et le service est parfait.
4 out of 5
by A verified traveler

freundliches, hilfsbereites und nettes Personal

Posted Aug 29, 2016
Pros: super freundliches, hilfsbereites und nettes Personal - einfach klasse
Cons: ?
Location: zwischen Ernst-Reutter-Platz u. zoologischer Garten - ruhige Lage - gute Anbindung an alle öffentlichen Verkehrsmittel - Flughafen schnell erreichbar
Berlin ist eine Reise wert und wir sind jetzt Fans unserer Landeshauptstadt
4 out of 5
by Caroline Lyngbo from Odense

Lækker lejlighed i skønt område!

Posted Aug 22, 2016 on Hotels
Göethe 87 er et dejligt lejlighedes-hotel. Værelset var over alt forventning angående faciliteter, udseende og renlighed! Dog var sengen en smule hård at sove på, men ellers en fantastisk ophold. Personalet er rigtig flinke til at hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål - f.eks. angående hæveautomater og supermarkeder. Vi valgte et ophold uden morgenmadsbuffet, og vi fandt mange små, lækre bagerier i nærheden (5-10 min. gang fra hotellet). Et rigtig dejligt område med kort til offentlig transport og hyggelige restauranter. Min kæreste og jeg havde i hvert fald et skønt ophold, og vi kan varmt anbefale Göethe 87!
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Store værelser og god beliggenhed

Posted Aug 13, 2016
Dejlige store værelser ( comfort) , rimelige priser, god morgenmad, personalet er meget servicemindet. Beliggenheden er i top mht offentlig transport. Alt i alt et hyggeligt hotel, der ligger i rolige omgivelser, ingen støj
4 out of 5
by Onno from Hamburg

Super Lage und man kann ganz viel zu Fuß erreichen

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
sehr geräumiger Zimmer nach hinten. Die 6.Etage hat Zimmer mit großem Balkon, haben wir für 10 -€ extra erhalten. Lohnt sich.
5 out of 5
by Daniel from Hellerup

Dejligt hotel

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
God morgenmad, lokation, personale - alt i alt, rigtig godt!
5 out of 5
by A verified traveler

Dejlig hotellejlighed med super service

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Dejlig lejlighed med altan og lille køkken + et stort walk in closed. Utrolig hjælpsomt personale der gjorde alt hvad de kunne for, at vi kunne få et godt ophold. Husk og medbring ekstra håndklæder og viskestykker, da man jo ikke får skiftet når det er en lejlighed! Morgenmaden er god og der kan tages hensyn til evt. allergier eller specielle ønsker.Vi har besøgt Berlin igennem mange år - og dette er et af de bedste steder vi har boet.