Ratings based on 205 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

freundliches, hilfsbereites und nettes Personal

Posted Aug 29, 2016
Pros: super freundliches, hilfsbereites und nettes Personal - einfach klasse
Cons: ?
Location: zwischen Ernst-Reutter-Platz u. zoologischer Garten - ruhige Lage - gute Anbindung an alle öffentlichen Verkehrsmittel - Flughafen schnell erreichbar
Berlin ist eine Reise wert und wir sind jetzt Fans unserer Landeshauptstadt
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Store værelser og god beliggenhed

Posted Aug 13, 2016
Dejlige store værelser ( comfort) , rimelige priser, god morgenmad, personalet er meget servicemindet. Beliggenheden er i top mht offentlig transport. Alt i alt et hyggeligt hotel, der ligger i rolige omgivelser, ingen støj
5 out of 5
by A verified traveler from Manama

Excellent facility

Posted Jul 31, 2016
Location: There is one Indian restaurant nearby ...Manjurani. Worth a visit.
Its a shame I could stay only couple of days. Everything was as it should be. It exceeded our expectations in every respect.
4 out of 5
by A verified traveler from NRW

Schönes Hotel mit nettem Team

Posted Jul 27, 2016
Pros: Die Räumlichkeiten, der Service und das Frühstück.
Wir waren nun zum zweiten mal dort und würden dort sofort wieder buchen, wenn es wieder mal nach Berlin geht.
5 out of 5
by Jacek

This traveler left a rating score only Posted May 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by jean paul

Formidable

Posted May 23, 2016 on Hotels
découverte de Berlin sur 7 jours
5 out of 5
by A verified traveler

Schönes, ruhiges Hotel in Stadtnähe von Berlin

Posted May 20, 2016
Pros: Alles, war alles super und vor allem unkompliziert
Cons: nein
Location: Das Hotel befindet sich Zentral von Berlin. Von dort aus kommt man mit kurzen Wegen zu allen Sehenswürdigkeiten in Berlin.
Alles bestens, immer gern wieder.
5 out of 5
by Birgitte from Gentofte

Posted May 20, 2016 on Hotels
Perfekt til prisen, virkelig god seng, roligt og hyggeligt område, tæt på masser af seeværdigheder venligt hotelpersonale
4 out of 5
by Peter from København

Godt hotel med kæmpe stort værelse

Posted May 19, 2016 on Hotels
Rigtig stort værelse med fint lille køkken. Ligger i rigtig godt og stille område med masser af forskellige billige spisesteder og alligevel tæt på Tiergarten, zoo, osv. Eneste minus var at wifi på værelset var af svingende kvalitet
5 out of 5
by Jose Manuel from Barcelona

Para repetir.

Posted May 17, 2016 on Hotels
Magnifico hotel, personal muy amable y buena ubucacion.