Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.7 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Central og et godt eksemple for multi eknisk

Posted Oct 26, 2013
Pros: den er fint
Cons: nej for apartment er ok, og pris er rimeligt.
Location: central og nemt at bynytte S bane
Vi har haft en dejlige ophold i Berlin, og vil gerne kommer tilbage igen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 17, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Ida och gänget from Beusselstrasse

Underbar personal

Posted Aug 13, 2013 on Hotels
Vi hamnade i en väldigt tokig lägenhet till en början som tyvärr var väldigt smutsig och inte passade oss. Men vi fick en toppen service och faktiskt flytta till en större lägenhet vilket gjorde oss mycket glada.Fick mycket hjälp vid utcheckningen också. Verkligen personal att lita på!
4 out of 5
by Simone from Beusselsstrasse

Dejlig lejlighed

Posted Aug 4, 2013 on Hotels
Superfedt sted i et område man ikke lige ville komme normalt, masser af fede steder at handle. Absolut et sted vi vil anbefale og komme igen..
5 out of 5
by Jackie from USA

Adorable apartment

Posted Jun 2, 2013 on Hotels
Great for family, very clean and cozy, and the apartment was well-equipped with everything we needed. Definitely a nicer option than a hostel, and cheaper than a hotel (per person). The only drawback was that it was a little further from the city's attractions, but the bus and S-Bahn were very accessible.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 22, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Charlotte

Posted Feb 21, 2013 on Hotels
Fint lejlighed til prisen. Vi var 2 voksne og 2 børn af sted i februar måned. Ligger dejlig tæt på S station og mange billige etniske spisesteder. Der er fri wi-fi, men det virker ikke i weekenden, da der kom mange mennesker på nettet. Dynerne er mere som vattæpper og da altandøren ikke er 100% tæt var det lidt koldt om natten i stuen, er er sovesofa i stuen. Dejligt stort badeværelse og velfungerende køkken. Stille og roligt kvarter og rimeligt tæt på supermarked. Alt i alt i fint sted.
4 out of 5
by A verified traveler

Nette kamer

Posted Jan 30, 2013
Nette kamer. Wel veel trappenlopen. Niet geschikt als je kortademig bent.
1 out of 5
by A verified traveler

Poco chiari

Posted Jan 29, 2013 on Hotels
Per carita' lasciamo stare...
5 out of 5
by Mengoli

Zona tranquilla, poche fermate dal Mitte

Posted Nov 24, 2012 on Hotels
Cucina completa di lavastoviglie, ampia stanza, ideale per chi ha budget ridotto, supemarket vicinissimi aperti fino a tarda sera. Unica pecca il WIFI funziona poco.