Ratings based on 44 Verified Reviews

4.2 out of 5
80% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler from berlin

very bad house not appartment

Posted Dec 15, 2015 on Hotels
I didn't stay even
5 out of 5
by Mary from Germany

great place for a family

Posted Jun 5, 2014 on Hotels
Clean, comfortable, and spacious for our family of five.
5 out of 5
by fofoskim from hamburg

ver clean and morden

Posted Aug 30, 2013 on Hotels
It was great to stay with family and close to the city center. and There is a very cute dog of owner. So My kids really loved the dog. We miss him.
5 out of 5
by Grønne

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Paolo

Appartamento comodo e pulito

Posted Feb 28, 2017 on Hotels
Citta' architettonicamente all'avanguardia, facile da girare coi mezzi pubblici,musei per tutti i gusti
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from e

Posted Feb 10, 2017
Sehr kleine Zimmer. Im Kleiderschrank nur zum hängen und zu klein für 4 personen
2 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Slidt hotel

Posted Aug 7, 2016
Pros: Beliggenheden i forholdt til offentlig transport var ok
Location: I nærheden af en Sporvogn der går til Alexanderplatz. Rigsdagen, Berliner Dom, Fjernsynstårnet og Zoo er et besøg værd. Gode butikker til Shopping,
En lidt skuffende oplevelse. På andendagen virkede toilettet pludselig ikke og værten sagde det var vores skyld, men at han selvfølgelig ikke kunne bevise det. Han blev lidt ubehagelig, men da han trak ud i toilettet i nabolejligheden virkede det pludselig igen og så var alt åbenbart godt. Der blev ikke gjort rent i lejligheden mens vi var der og eftersom vi ingen fejekost havde så vi selv kunne gøre det endte der med at være støvet og beskidt på gulvet. To af sengene stod i samme rum som køleskabet der larmede så meget at dem der sov der måtte sove med ørepropper. Beliggenheden er ok, der går en sporvogn (Tram M2) 10 minutters gang fra hotellet og det kan anbefales at købe en dagsbillet til 5 Pers så man kan køre over hele Berlin hele dagen (koster 17,50 euro pr.dag) den kan dog ikke købes i sporvognen så husk småpenge til den første køretur ind til banegården på Alexanderplatz. Desværre ikke et hotel jeg vil anbefale til andre eller selv benytte mig af en anden gang.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ruhiges Apartmenthotel in Berlin Pankow, City nah

Posted Jul 23, 2016
Sehr gute Anbindung mit den ÖPNV. Für Familien sind die Appartements bestens geeignet.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Zaneta from Niemcy

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
Jestem rozczarowany lokalem. Po przyjeździe uderza nieprzyjemny zapach wilgoci zmieszany z zapachem nieszczelnej rury kanalizacyjnej. Udręką był automat pobierający wodę po spłukaniu prysznicu czy też zwykłym myciu naczyń. Strasznie głośne urządzenie wywołujące strach w oczach moich małych dzieci szczególnie w nocy. Po spłukaniu wody cała rodzina stawała na baczność - nie do wytrzymania. Sprzęt w normie pokoje przyzwoite. Gdyby nie bliskość miasta oceniłbym ten pobyt jako porażkę. Nie polecam!!!