Ratings based on 637 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
87% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from hildesheim

Posted Sep 20, 2016
Pros: Solide Hotellerie, Lage
Cons: Frühstück (bitte kein Industrierührei, "echte" Brötchen
Location: Prentzl.berg, dortiger Kiez ist schnell erreicht, Mitte mit Museen, Hackesche Höfe etc. ohne Aufwand erreichbar
Schönes und interessantes Ambiente, Zimmer geräumig und sauber, Bett gut; Lage super, kurze Wege Rtg. lebendiges Prentzl.berg und Mitte; Frühstück reichhaltig aber von ärmlicher Qualität
4 out of 5
by A verified traveler from görlitz

Gute verkehrsanbindung an S-Bahn und U-Bahn

Posted Aug 24, 2016
Hotel in ruhiger Lage. Sauber gutes essen. Trotz Bauarbeiten angenehmer Aufenthalt gehabt.
5 out of 5
by A verified traveler from Cambodia

Great location, very comfortable, and easy access

Posted Aug 24, 2016
The hotel is actually part of the Wyndham Garden Hotel, and the room is very comfortable, spacious, and clean. The location is a bit out there, but very close to a metro station. The neighborhood is safe and quite at night. We arrive very late, and the receptionist was very nice and have our room all set up. The breakfast was a bit pricey, so we didn't buy. There are a lot of smaller restaurants nearby, which always open late. I would definitely stay here again
4 out of 5
by A verified traveler from B

Albergo a 2 passi dalla stazione e dal centro

Posted Aug 13, 2016
Pulito. Camera moderna e spaziosa. Bagno perfetto. Solo una notte ma sufficiente
3 out of 5
by A verified traveler from den haag

Rusting, ietswat gedateerd hotel in rustige Buurt

Posted Aug 10, 2016
Pros: De rustige ligging
Location: Rustige lokatie, met om de hoek een multiculturele winkelstraat, daar moet je wel van houden....
Prima middenklasse hotel, vriendelijk personeel. De entree en lobby is levensgevaarlijk glad als het regent! Ondanks dat ik een dubbelbed had geboekt bleek bij aankomst een eenpersoonskamer en bed beschikbaar. Dit is de volgende dag netjes opgelost in de bestelde tweepersoonskamer. Indien je een hip en trendy hotel verwacht, moet ik je voorlopig teleurstellen. Maar het goede nieuws is dat er hard gewerkt wordt aan de renovate.
4 out of 5
by A verified traveler

Al di là delle aspettative

Posted Aug 8, 2016
L'hotel in questione é sicuramente una scelta intelligente per chi voglia visitare Berlino senza far troppi danni al portafoglio; situato tra le stazioni di pankstrasse e osloer strasse, é a una manciata di fermate dal centro ed é individuabile molto facilmente. Si trova nei pressi del quartiere turco che é molto tranquillo e anche abbastanza fornito di ristoranti. La stanza é ampia e comoda e la pulizia mi é parsa essere nella media. Unica piccola pecca, il personale di reception a mio parere non troppo collaborativo. Comunque da consigliare.
4 out of 5
by A verified traveler from Voorhout

Goed gelegen en prima betaalbaar voor Berlijn

Posted Aug 6, 2016
Pros: Ligging en prijs.
Location: Wat buiten het centrum. In de directe omgeving is niet veel te beleven, is een beetje rommelig. Veel Döners en etablissementen.
Dit hotel ligt weliswaar wat buien het stadscentrum, maar heeft prima verbindingen met het OV. De omgeving is 's avonds niet heel gezellig, maar geeft ook geen onveilig gevoel. Kamers zijn redelijk ruim en schoon en fris. Hier en daar wat sleets, maar daar wordt aan gewerkt. Het ontbijt is goed, maar elders in stad kun je leuker ontbijten. Personeel is vriendelijk en gastvrij.
4 out of 5
by A verified traveler

bell'albergo ma in zona troppo periferica

Posted Jul 30, 2016
personale ottimo,camera spaziosa e pulita.il difetto maggiore è nella zona ...metro lontana e ristorazione carente nei dintorni
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 30, 2016
Das Hotelteam war super. Leider hatte unser Zimmer weder Klima Anlage noch einen Ventilator trotz Sonnenseite. Was im Juli dafür sorgte das es kaum im Zimmer auszuhalten war.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel lekker dichtbij t centrum

Posted Jul 29, 2016
Goed hotel voor de prijs die je betaald jammer dat er geen airco was en de ontbijt en drinken is wel prijzig