Ratings based on 1,027 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
95% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from kuala lumpur

nice hotel

Posted Aug 14, 2016
eecellent hotel. we get everythings what we want.tq.
5 out of 5
by A verified traveler

colazione super vicino alla metro

Posted Aug 12, 2016
Cortesia, pulizia. Ottimo per raggiungere tutti i luoghi di interesse.
4 out of 5
by A verified traveler from Ciudad de México

Hotel familiar, en zona residencial cerca de metro

Posted Aug 10, 2016
Pros: Limpieza
Cons: nada
Location: Es una zona residencial de inmigrantes, sin lugar de interés cercano, pero a 2 cuadras de una estacion de Metro que lleva a las areas turísticas.
Fué unicamente 1 noche para tomar vuelo de conexión y no hay hoteles cerca del aeropuerto. Es un hotel en area residencial sin mucho interés, pero cerca de estación de Metro. Personal muy amable, habitaciones familiares muy limpias y un buen desayuno tipo buffet incluido. Es recomendable, a buen precio.
5 out of 5
by A verified traveler from Reutlingen

ein angenehmer Aufenthalt

Posted Aug 9, 2016
Pros: 1) Frisches, gebackenes Brot, ein rechhaltiges Frühstück 2) Gute Verbindung zu der Innenstadt 3) Gutes Leistungs/Preis-Verhältnis
Cons: WLAN ist häufig überbelastet
Location: Die Lage is ruhig und günstig für die öffentlichen Verbindungen, ist aber kein besonders schönes Gebiet.
Das Zimmer is für Familien zweckgemäß und sehr gut eingerichtet. Die Treppe im Haus is sehr breit (>1,2m). Es gibt sogar Kinderbestecke zum Frühstück. Der Speiseraum ist auch sehr groß, man findet immer einen Tisch. Die Terasse draußen ist schön eingerichtet, wie ein Biergarten mit vielen Pflanzen. Das Sevice-Team im Lobby ist sehr freundlich und kann sowohl fließend Deutsch als auch English sprechen.
4 out of 5
by A verified traveler from Waalwijk

Goede lokatie

Posted Aug 5, 2016
Pros: Vriendelijke ontvangst
Cons: Airco aanbrengen zodat de ramen niet open hoeven.
Location: Prima uitvalsbasis nabij station en winkels.
Goede lokatie om Berlijn te ontdekken. Vlak bij U en S Bahn station. Prima Hotel. Prijs/Kwaliteit is ok. Enige nadeel was in de ochtend wat lawaai van de straat (straatkant kamers) als je de ramen open hebt. Lawaai wordt met name veroorzaakt door bouwverkeer en station.
4 out of 5
by A verified traveler from Drachten

Leuk gezinshotel aan de rand van Berlijn Mitte

Posted Aug 1, 2016
Pros: Locatie en personeel
Location: Vlak bij U en S-Bahn waardoor in 10 min. bij vele bezienswaardigheden
Netjes, verzorgd en op een prima locatie gelegen gezinshotel. Goede uitvalslocatie voor een bezoek aan Berlijn. De kamers waren zoals beschreven. Schoon, volledig en uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen. Prettig hotelpersoneel, behulpzaam en persoonlijk. Ontbijt was goed verzorgd en ruim voldoende. Prettige sfeer.
4 out of 5
by A verified traveler from Venlo

Leuk hotel, vlakbij Bahnhof en U-Bahn

Posted Jul 30, 2016
Pros: Vriendelijk behulpzaam personeel, vlakbij trein en metro.
Cons: - er is maar één (erg langzame) lift - er is geen airco (tijdens ons verblijf was het 30 graden in Berlijn)
Location: Er is een klimpark voor de deur van het hotel.
Vanuit dit hotel loop je in vijf minuten naar trein- en metrostation Gesundbrunnen. Van daaruit vertrekken treinen en metro's in alle richtingen. Het hotel is eenvoudig, netjes, met heel vriendelijk personeel. Het ontbijt is uitstekend.
5 out of 5
by A verified traveler

Family friendly, clean, comfortable and central.

Posted Jul 24, 2016
Pros: Everything.
Location: The hotel is very close to the metro with direct links to all the main sight seeing attractions.
Excellent choice for our family, 2 adults and 4 children aged 5 to 12. The staff are very helpful and will give you good suggestions on day visits. You can also buy metro, travel cards at the front desk. The facilities are good and well cared for and the breakfast was nice. The children enjoyed the play room in the basement with pool, tv, table football. Nice lounge area for teenagers too. We would have enjoyed table tennis.. That would be our only additional request. We would definitely return and thank the staff for helping to make a lovley 4 day visit to Berlin.
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Dejligt hotel tæt på Bus og S Bahn

Posted Jul 18, 2016
Dejlig hotel med morgenmad og meget hjælpsom og flink personale. 10 min så står man på Gesundbrunnen station, hvor man kan vælge mellem U Bahn, S Bahn og bus. Man kan også gå ind til Berlin by midte, det tager en halv time ca. 3 km.
4 out of 5
by Leif from Stockholm

Enkelt och rent hotel

Posted May 24, 2016 on Hotels
Vi hade tur med vädret