Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
44% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
2.7 Service & staff
2.5 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from D

Bei günstigem Angebot akzeptabel

Posted Feb 5, 2016
Pros: Preis
Cons: S.o.
Location: Nähe S-Bahnhof Nöldnerplatz, ca. 5 Min. Von dort S-Bahn recht schnell zu interessanten Orten
Bei /wie bei mir, im Januar) 25 Euro für EZ iwirklich günstig, an der Rezeption ist man freundlich. Nicht gerade die angesagteste Gegend in Berlin aber Nähe S-Bahn/Zentrum. Rezeption von 20 Uhr bis 10 Uhr nicht besetzt ... Nun ja. Könnte etwas sauberer sein und WC-Papier auf dem Gemeinschafts-WC öfter ergänzt ... Blöde ist aber, dass Gemeinschafts-Duschen im gleichen Raum wie WCs sind. Gemütlich Duschen ist so eher nicht angesagt
3 out of 5
by Ulf from Malmö

Prisvärt hotell för den som bara behöver en överna

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Jag övernattade på hotell Adamshof på resa från Malmö till Hof i norra Bayern. Hotellet låg i ett område ganska långt från Berlins centrum och lämpar sig bäst för oss resenärer som varit många gånger i Berlin och inte strävar efter att bese Brandenburger Tor eller andra sevärdheter. Hotellet är mycket spartanskt men billigt och mycket prisvärt. Området det ligger i är ett lugnt område. Flera Kneipen finns i närheten för den som önskar ta sig ett glas. En Kneipe ligger alldeles intill hotellet. Frukostmatsal saknas men ett trevligt frukostställe ligger alldeles i närheten.
1 out of 5
by tina from frederikssund

forfærdeligt

Posted Jul 9, 2015 on Hotels
Det var meget skidt!!!! Jeg booker værelset kl ca 22 til samme aften, da min kæreste og jeg uheldigvis strander i Berlin og må vente med at komme videre til dagen efter. Jeg har ingen problemer med at lave reservationen online, men det må gøre i hast da jeg kun har 2% strøm på min tlf, og min kærestes er allerede gået ud. Vi ankommer ved 23 tiden, og en af dem der bor der kontakter ejeren,der meddeler os at check ind lukker kl.20,og han vil ikke komme og lukke os ind. Han nægter også at tilbage betale de lige godt 50 euro vi har betalt. Meget dårlig service og stil
3 out of 5
by A verified traveler from nederland

Oud hotel dat hoognodig toe is een renovatie

Posted May 17, 2015
De kamer was schoon en de locatie is 10 minuten lopen van de metro. Een plek om te slapen, meer is het niet. Oost-Duitse charme zullen we maar zeggen.
3 out of 5
by Abuchi Elvis from London, UK

Good but needs an added spice

Posted Oct 16, 2014 on Hotels
The hotel staff(s) barely spoke English and the bathroom was not clean during my 4 night's stay. Although it was quite clean when i arrived, it pretty much stayed without any further cleaning thereafter. Given that it was a shared bathroom, i expected daily cleaning. Still, the rooms where clean and comfortable, and the WiFi was super. The nearest train station (s-bahn) was just about 6 minutes walk away and the neighborhood was alright. I had a nice stay.
4 out of 5
by ASHIM from silchar, india, assam

hope to stay again in Hotel pension adamshof

Posted Oct 3, 2014 on Hotels
It was a nice stay. There was no disturbance. The hotel manager is friendly.
1 out of 5
by A verified traveler

schlechtes Hotel

Posted May 18, 2014
Pros: nichts
Cons: Störung beim TV -wenige Progamme Vorrichten fehlt mal dusche u.Toilette über Flur und mit mehrern Gästen benutzen und das bei 28euro pro Nacht ,
Tv .Programme sehr schlecht nur störung darf Würde nicht mehr buchen,bezahlung in Voraus ohne Zimmer anzusehen Zimmer in schlechten Zustand obwohl pro Nacht 28euro verlangt wird
1 out of 5
by A verified traveler

Dreckig!!!

Posted Jan 20, 2014
Dreckige zimmer ungemutliche betten, und vieles mehr
1 out of 5
by Anette from Odense

Posted Oct 2, 2013 on Hotels
Havde på forhånd tjekket info på både hotels.com og hotellets egen hjemmeside for at finde tidspunkt for senest indtjekning. Men fandt intet så gik ud fra der var døgnbamanding. Da vi stod foran hotellet kl. 22.10 var der lukket kl. 22. Vi ringede til begge numre som stod på døren, men ingen af dem eksisterede. Vi måtte finde et andet hotel, hvilket medførte dobbelt pris :-(
3 out of 5
by Maori from NZ from NZ

Hospitable

Posted Sep 3, 2013 on Hotels
Good value for money handy to the train and people in the hotel were helpful and friendly