Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
75% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 22, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 26, 2015 on Hotels
Familienbesuch
3 out of 5
by Andreas from kleinmachnow

am sonntag kein frühstück?!

Posted Nov 25, 2015 on Hotels
wenig geld ... wenig komfort ... eigentlich ok
3 out of 5
by Robert from london

Posted Sep 18, 2015 on Hotels
Hotel a bit basic, no lift, too many stairs for our top floor room. Excellent buffet breakfast. Handy for transport links.
4 out of 5
by A verified traveler from England

Average hotel, not the Hilton but no complaints

Posted Sep 18, 2015
Pros: Good location for M4 tram
Cons: Room was lacking kettle, phone and fridge
Decent sized room with two singles pushed together to form a double and a separate single.
2 out of 5
by A verified traveler

Enttäuschung beim 2. Besuch

Posted Sep 15, 2015
Pros: Früstücksbüffet
Cons: Fenster und Heizung modernisieren, bessere Beleuchtung im Flur.
Beim ersten Mal hatte ich ein Zimmer mit Ostalgie-Charme und Fenstern in den Hinterhof(garten). Jetzt musste ich im Nachbarhaus in eine offenbar neu erworbene Wohnung mit drei Zimmern im EG. Zimmer und Bad sind sehr einfach, eher billig eingerichtet. Die Rollläden vor den beiden Fenstern konnte ich nicht mehr hochziehen. (Das Zimmermädchen offenbar auch nicht, so dass ich im Dunkeln lebte.) Das Bad hat keine Lüftung. Die Straße ist verkehrstechnisch leise, aber die Geräusche der Vorbeigehenden sind laut: 2 Personen unterhalten sich, eine Person telefoniert- Alles ist wörtlich zu verstehen. Die Fenster sind schwer zu öffenen und zu schließen (alte Mechanik). Eine kleine Stufe im Flur bräuchte eine kleine Leuchte, nicht nur ein Schild unter der Decke: Vorsicht Stufe! Auch über dem Eingangstor fehlt eine Lampe. Schade, ich werde hier nicht nochmals wohnen.
1 out of 5
by Fredrik from Helsingborg

Man får inte vad man betalar för

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
Dålig service, ingick fri wi-fi och parkering men wifit funkade knappt alls i rummet och parkeringen innebar att man själv skulle finna en plats ute på gatan.
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

god beligenhed til centrum og byen!!

Posted Jul 29, 2015
Pros: prisen , prisen og beligenhed
Cons: mere og tit rengøring god og komforte seng og måske at undersøge det dårlig lugt som meget irreterende når man komme ind i
Location: ok med beligenhed
det er en ok hotel med beligenhed til de butikker som man har bruge for om dagen, men meget kedelig udsigt fra hotel vinduer, meget ubehagelige senge og ikke så komfort , lidt ubehagile dårlig lugt i værelserne når det er lukket om dagen, men talgingæld gratis parkering for hotel eller i offentlige veje nær hotellet, søde personaler, ok morgenmad og rengøring
4 out of 5
by A verified traveler

Godt hotel til pengene

Posted Apr 10, 2015 on Hotels
Opholdet var meget godt og personalet meget søde. Vi havde et problen med badets afløb. Personalet fik det straks ordnet. Vi havde dog problemer med wifi som var ustabilt. Personalet mente at vores moderne smartphones modtagerantenner ikke var stærke nok. Desuden virkede låsen på badeværelset ikke. God morgenmad.
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Dejligt "no-nonsence"-hotel.

Posted Apr 4, 2015
Pros: Privat og stille.
Cons: Langsomt wifi og ikke altid nemt at fange på værelset. Vandtemperatur og -tryk (bruser) svingende formodentlig afhængig af, om andre var i bad.
Location: Fin placering i forhold til centrum - tæt på sporvogn (ca. 15 min. til Alexanderplatz).
Fint værelse med "value for money". Vi var afsted to voksne og to børn - godt værelse med fire senge. Vi var heldige at finde gratis parkering lige foran hotellet.