Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.6 out of 5
84% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.4 Room comfort
2.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Helene from Århus

Beskidt og mangelfuldt indrettet

Posted May 20, 2015 on Hotels
Dette hotel kan IKKE anbefales. Indretningen er mangelfuld: der mangler bl.a. skraldespand og hårtørrer. På badeværelset var der ikke el-pærer i alle lamper. Vi boede på et værelse med tre senge, der var kun to sengelamper. Et natbord var i stykker, og skydelågen til skabet var også i stykker. Der er meget lydt på hotellet; væggene er tynde (vi kunne høre snorken fra værelset ved siden af vores). Da der ikke er tæpper og gardiner på gangene, runger det, og lyde fra andre gæster dæmpes ikke. Hver aften og nat var vi plaget af højlydt technomusik; vi tror at det var personalet, der holdt fest i hotellets kælder. Der var meget beskidt på værelset. Gulvet (ikke gulvtæppe på værelset) var meget beskidt, da vi kom, og i løbet af de fire dage, vi boede på værelset, blev der ikke gjort rent. Det eneste positive, der kan siges om hotellet, er at beliggenheden er fin: der er ca. en km til U-Bahn, og at parkering i gården er gratis.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted May 18, 2015
Es fehlte ein Mülleimer im Zimmer und eine Ablagefläche im Bad.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Roligt hotel.

Posted Apr 9, 2015 on Hotels
Havde en enkelt overnatning men vil da overveje at bruge det igen en anden gang. Udefra ser det lidt træt og slidt ud men indenfor er værelserne ny malet og nyrenoveret. Hotellet ligger lidt væk fra vejen så der er stille og roligt. Dog er der lidt lydt så man hører når andre færdes på gangen. Der er 5-10 minutters gang til U-bahn som kører direkte til Potsdamer platz, Stadt Mitte og Alexander Platz.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Für wenig Geld ok

Posted Apr 6, 2015
Preisleistungsverhältnis ist ok.Hotel wurde renoviert.S-Bahn,U-Bahn Stationen in der Nähe.Zur Innenstadt in wenigen Minuten.Wer günstig in Berlin Übernachten möchte ist hier richtig.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Functional hotel, good value for money

Posted Dec 5, 2014 on Hotels
It was (again) a quiet stay with adequate comfort and really good value for money. This was my second stay, and they have now progressed with the renovation of the rooms. Rooms are functional, the service is good. Breakfast is good.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Annette from Cambridge

Absolutely worth the money

Posted Oct 27, 2014 on Hotels
- and might soon even be better. It was functional, clean, the location was good, the only disadvantage was that the room smelled of smoking. However, it was a quiet neighbourhood and by leaving the window open the smell got better. And one point: they are currently renovating the building, therefore the rooms will even be better soon! The breakfast was good,too.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kai from Hamburg

Baustellen Hotel

Posted Oct 20, 2014 on Hotels
Füße im frischen Estrich eingesunken, Hoteleingang durch Sperrmüll versperrt, Hotelzimmer haben nach Silikon gerochen, ab 7 Uhr fingen Bauarbeiten an, Lärm war unerträglich. Fazit: Das Hotel war eine reine Baustelle und unbewohnbar!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
Tyvärr var det en byggarbetsplats vi bodde på, enda fördelen var att vi hade gångavstånd till mässan. Rummen var verkligen slitna, Wi-Fi fungerade bara i lobbyn, frukosten var okej. Byggarbeten pågick från 7 till 18 vilket omöjliggjorde någon som helst eftermiddagsvila, vi tänkte byta direkt men då det är svårt att börja leta efter hotell när man ska vara på mässan hela dagarna så "stod vi ut" då det var rätt tyst på nätterna, ingen trafik som störde. Sen kunde inte personalen engelska så bra vilket krånglade till det hela, dom var dock trevliga och försökte, tog en stund att förklara att jag inte hade någon värme på rummet vilket dom löste med ett extra element och en tjock filt. Så, hotellet blir nog bra när det är renoverat men jag tycker inte att ni ska boka in någon där, vårt absolut sämsta hotellboende hitintills.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 27, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2014 on Hotels