Ratings based on 4 Verified Reviews

3.0 out of 5
4.2 Room cleanliness
3.0 Service & staff
3.2 Room comfort
2.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by mohamad nour i.

frind

Posted May 4, 2015 on HotelClub
that amazing trip and very good and nice vacaition i will retarn to that hotel
3 out of 5
by A verified traveler from Skagen

God beliggenhed til strand

Posted Oct 12, 2017
Pros: Hotellets beliggenhed var super, der var fine udendørs havemøbelarrangementer flere steder.👍 Venlig betjening. Dejlige værelser og super rengøring.
Cons: Mere info ang. transporttider til lufthavn.
Hotellet virker noget slidt. Der mangler service fra medarbejderne, ved poolen var der ingen service. Stranden var beskidt og ikke ok. Meget fin morgenbuffet, aftensbuffet under standard og a la carte var under standard, vi fik serveret surt kød. Man kunne mærke at personalet var ved at være trætte efter en lang sæson.
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Tæt på stranden. Fine ude faciliteter

Posted Sep 30, 2017
Pros: Beliggenheden. Der var roligt.
Cons: Ja man kunne få rettet op på de fejl og mangler som jeg har berettet om tidligere.
Location: Bade og masser af spisesteder. Taxi lige udenfor hotellet.
Ved ankomst til hotellet kunne vi ikke pakke ud da skabslågerne ikke kunne åbnes. Vi fik en service medarbejder til at kigge på det men han sagde han ikke kunne lave det. Det blev ikke ordnet under hele opholdet så vi måtte bruge kufferterne som skab under hele opholdet. Ligeledes var der telefon på badeværelset som er sat sammen med tape hvilket resulterede i at dén skildtes af da vi kom i berøring med den da ledningen på hårtørrreren ( som virkede ) kom imod telefonen. Køleskabet var det ikke meget køligt ved. Ellers var det udmærket.
2 out of 5
by A verified traveler

macera aramayın

Posted Jul 7, 2017 on Hotels
içmediğiniz 2 tl lik suyun check out yaparken ödemek zorunda kalmanız, kendi getirdiğiniz havlunuzun oda temizliği esnasında alınması ve bunun otele bildirilmesine rağmen bir telafi görmemek, odalardaki malzemelerin dökülmesi gibi noktalar sizi rahatsız edecekse başka alternatiflere bakın derim. kahvaltı fena değil, otelin konumu plaja sıfır