Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from leiden

het personeel maakt dit hotel speciaal

Posted Oct 31, 2015
Pros: het appartement was heel bijzonder, het menu was bourgondisch en verfijnd, en onze kamer was grappig ingericht. Leuk om appels op bed te krijgen!
Cons: de bedden waren iets te smal
Location: Bloemendaal is vast mooi maar we waren op doorreis dus hebben niets gezien
Het personeel was meteen bij aankomst al heel vriendelijk en gaf allerlei extra's die ons verblijf hebben veraangenaamd. WE konden apart dineren ook al was het druk en men was de hele tijd met ons bezig
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Not Provided from Vianen

Lekker relaxen

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Heerlijk geslapen en dan een lekkere stortdouche. Dicht bij Haarlem en het strand. 's avonds relaxed gegeten in het restaurant Rusthoek. Personeel zeer vriendelijk. Alleen jammer dat er geen ontbijtbuffet was (alleen a la carte ontbijt).
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Douglas

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Amy from Chattanooga, TN

Wonderful night.

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
We had a long layover and stayed here for one night. Everyone was very helpful and polite! We had dinner as well in the restaurant downstairs and it was wonderful! If ever back we will stay there!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Sep 27, 2015
Recommended! In a quiet Suburb less than 10 min walk from bloemendaal train station. Nice 20 min cycle from beach
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Sep 21, 2015
Nettes Hotel, zentral gelegen. Freundliches Personal. Sehr individuell aber bequem eingerichtet. Restaurant mit guter Küche (die spare ribs sind Spitze).
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Henk from Diepenveen

Lekker even weg hotel

Posted Sep 20, 2015 on Hotels
Het verblijf in hotel Bloemendaal is prettig. Gunstig gelegen t.o.v.het station voor een rit naar Amsterdam maar ook lekker rustig en dichtbij het prachtige duingebied van Duin en Kruitberg. De ( luxe ) kamers zijn mooi maar klein. De ontbijtruimte is erg gezellig en het ontbijt wordt aan tafel opgediend!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by HJ from The Netherlands

Good hotel, nice terrace.

Posted Aug 16, 2015 on Hotels
Nice Hotel, good service. Friendly staff, great location between Haarlem (city trip and shopping) and Zandvoort beach. Nice terrace for outside drinks after coming home from a dinner at the beach.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by yann from ferney-voltaire

Idéalement placé pour la Caprera

Posted Aug 15, 2015 on Hotels
Arrivé tard dans la soirée du vendredi, j'ai été très bien accueilli, on m'a offert un single malt, même si le choix est limité à un seul. Ma chambre était la numéro 3, au 1er étage. Elle donne sur la route et la terrasse du restaurant, dispose d'un balcon. La literie est très confortable, la douche est immense, la décoration assez réussie. Deux points négatifs cependant, la cuvette des wc est très haute, même pour moi qui mesure 1m90, mes pieds ne touchaient presque pas le sol, le balcon ne dispose pas de sièges. Le petit déjeuner n'est pas inclus, préférez le plis cher à 12,5 euros, celui à 6,5 se résume à un seul croissant avec du beurre et de la confiture, le café étant en sus. Bref, cet hôtel est très agréable, le personnel est souriant, le théâtre de verdure Caprera est à 15mn à pieds.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Pim from Leidschendam

Ideaal hotel voor een verblijf voor twee

Posted Jul 25, 2015 on Hotels
Geweldige persoonlijke service van deskundig personeel. men neemt alle tijd voor je. De kamers zijn prachtig ingericht en keurig onderhouden en zeer geschikt voor een romantisch weekendje. Het bijbehorende restaurant is meer dan prima. een groot terras of gewoon binnen. Het eten is voortreffelijk!