Ratings based on 7 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
86% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
2.7 Service & staff
3.1 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Taneli from helsinki

Emme suosittele tätä hotellia.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels
Emme suosittele hotellia. Ensimmäisenä iltana kun olimme väsyneinä matkustaneet 24 tuntia ja vihdoin päässeet samuille, taksikuski satamastakaan ei löytänyt oikeaa hotellia vaan vei meidät chaweng lakeview residence hotelliin joka ei ole tämä. Kun vihdoin pääsimme mutkien kautta hotellille huomasimme sen olevan aivan korvessa keskellä ei mitään. Huone jonka saimme, ei vastannut varaamaamme huonetta minkä kuvat varausvahvistuksessamme olivat (näitä huoneita kuulemma vain kaksi hotellissa). Hotellin nettisivuilla lukee myös että ilmainen kuljetus asukkaille 5 km etäisyydellä. Tämä ei tasan pitänyt paikkansa vaan maksoimme tyhminä vastaanottovirkailijalle 300 bth jotta pääsimme keskustaan (johon matkaa oli varmaan 5 km). Ensimmäisenä yönä heräsin ihmeellisiin ääniin enkä ensin tajunnut mistä se tuli, ilmastointia emme voineet pitää yötä päällä koska meteli oli niin kova. Yöllä oli niin tuskallisen kuuma että oli pakko laittaa ilmastointi päälle ja hetken päästä sähköt sammuivat kokonaan (kova ääni kuului tästä syystä) ja hetken päästä menivät taas päälle, tätä jatkui koko yön. Seuraavana päivänä sähköt menivät taas vähän väliä pois päältä, tämä ei haitannut päivällä kun oli valosaa mutta illalla oli hieman haastavaa. Kävimme sanomassa vastaanottovirkailijalle ja hän ei oikeastaan osannut tehdä asialle mitään, myöskään sille että huoneemme ei vastannut varaamamme huonetta.
1 out of 5
by A verified traveler from Grenzach-Wyhlen

Schlechte Lage,zu weit weg vom Strand

Posted Oct 18, 2014
Pros: Pool war ok. Da das Meer auf ko Samui sehr verschmutzt ist konnte man am Abend wenigstens im Pool ein paar Runden Schwimmen.
Cons: Ich Denke nicht Aufwand zu gross
Location: Abseits von schönem. Nichts. See in der Nähe Kloake und Müllabfuhr
Ab dem dritten Tag war der Ablauf vom Waschbecken defekt,nach mehrmaligem Nachfragen keine Reparatur.Wir haben einen Abfalleimer drunter gestellt damit das Abwasser sich nicht im Bad verteilt.Spülbecken in der Küche war von kleinen Tieren übervölkert,wurde auch nie gereinigt.Backofen und Herdplatte sahen scheusslich aus.(Bilder vorhanden)Toilettenpapier war nicht immer vorhanden.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 8, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 27, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Bra rum

Posted Feb 18, 2014 on Hotels
Vi hade ett deluxerum som var jättefint på alla sätt. Dock så ligger hotellet väldigt off, närmsta vägen till stan va via en grusväg (ca 10 min med moppe). Personalen pratade knappt någon engelska alls vilket ledde till att vi fick leka charader för att göra oss förstådda. Bortsett från den frånvarande språkkunnigheten så var personalen trevlig! Ok frukost. Konstiga öppettider för poolen, vi ville t ex bada en eftermiddag när vi kom hem men då var den stängd? (klockan var inte mer än 16:30!)
3 out of 5
Recommended
by Margot from île de France

Hôtel simple mais correct

Posted Aug 18, 2013 on Hotels
Hotel calme assez excentré du centre de chaweng il vous faudra louer un scooter 200 bath la journée, 2 personnes parlent anglais, les chambres sont grandes mais simples ( les draps tâchés et troués " mais propre " les serviettes trouées ) nous ne captions pas le wifi dans la chambre, grande piscine, Petit déjeuner basique .
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from pattaya

Posted May 31, 2013 on Hotels
Best room ever had for the money,nice people,would stay again.