Ratings based on 231 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ask for a room with a view

Posted Sep 1, 2015
We arrived from the Hurtigruten ferry at 3:00 a.m. Everything we had asked for in advance was granted, even the room with a view, which was right on the water. Breakfast is not quite as nice as at the Bakklandet Scandic in Trondheim, but it is still quite nice.
2 out of 5
by A verified traveler from Bergen

Hotellet dorlig service

Posted Jul 29, 2015
Måtte masse på dem får og få rengjøre i heisen når nogen hadde sølt kaffe ++++ da svarte dem surt i resepsjonen det var mye kunder får at det komm mangen busser at dem ikke hadde ovesikt over renholdet. Maten good sengen good det er alt. Pakering dårlig 150krper natten skam mvh reisende kunde 😡
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 22, 2015
Flott beligenhet, midt i byen. Store fine rom, reint, god frokost. Minus at det ikkje var parkering til Hotellet.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 6, 2015
For dyrt i forhold til standarden. Kunne like gjerne ha bodd på et billig Thonhotel.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Svein Idar from Oslo

God service.

Posted Jun 4, 2015 on Hotels
Trivelig betjening som ga all den service som kan forventes.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Christian from Leknes

Lav standard til høg pris

Posted Jun 1, 2015 on Hotels
Når man er sent ute med å bestille hotell er det ofte bare de dyreste rommene igjen. Denne gangen opplevde jeg noe nytt - nemlig at prisen var høy - over 1800 kroner for et enkeltrom - men rommet sto overhodet ikke i forhold til prisen. Et lite rom mot hovedgata og med et knøttlite bad det plastforhenget i dusjen klebet seg inntil kroppen hele tiden. Kort sagt en lite hyggelig opplevelse. Til den prisen....
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Haakon Falch from sortland

hotellopphold

Posted May 27, 2015 on Hotels
Nedslitte møbler på rommet. Bærer preg av å være gammelt. Veldig god og variert frokostbuffet.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Helt greit hotell

Posted May 18, 2015 on Hotels
Helt greit hotell, men noe slitt og umoderne. Den første morgenen av oppholdet mitt bar pålegget/frukten på frokosten preg av å ha stått i romtemperatur lenge, og dette var allerede kl 06.45!!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Scandic Bodø

Posted May 16, 2015 on Hotels
Kan fort forveksle Scandic Havet og Scandic Bodø ved bestilling. Viktig å være sikker på at det er her man ønsker å bo. Stor forskjell på Scandic Havet og Scandic Bodø Dette hotellet er gammelt og noe slitt.