Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
75% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.5 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Veldig god service! Supergod frokost buffe Rent og fint på rommet
5 out of 5
by Stian

This traveler left a rating score only Posted Aug 27, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Liza from Fauske

Flott parhelg i Bodø!

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Parhelg i Bodø. Mannen min og jeg overnattet en natt og var utrolig fornøyde med oppholdet. Rent og pent og greie rom. Hyggelig betjening og flott frokost. Utsikten fra rommet som vendte ut mot den nydelige havna i Bodø er verdt prisen alene! Anbefales!
5 out of 5
by A verified traveler

Anbefales

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Flott rom med fin utsikt
5 out of 5
by A verified traveler

Kaffee und Frühstück auch vor 6 uhr morgens

Posted Aug 10, 2016 on Hotels
Schön gestaltetes Zimmer mit eigener Nespresso-Maschine. Da wir bereits um 6 Uhr morgens auf die Lofoten-Fähre gingen, wurde uns sogar ein Frühstück mitgegeben - klasse Extraservice!
4 out of 5
by Gaute

Nyoppusset hotell med god beliggenhet

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Selv om jeg bare var på gjennomreise og trengte bare en seng noen timer for å hvile ble jeg veldig positivt overrasket over dette hotellet. Jeg har bodd der før, men hotellet er pusset opp siden den gang. Nydelig frokost, fine rom, god service.
5 out of 5
by Chris from Trondheim

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
Bodde en natt i Bodø, og ble møtt av utmerket hotellansatte. Hadde spørsmål om lokale restauranter, og dikk utmerkede albefalinger. Anbefaler virkelig dette hotellet!
4 out of 5
by Nicolas from Lyon

Agréable séjour

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Hôtel très bien situé avec sa terrasse en première ligne sur le port, chambre très confortable, petit-déjeuner d'excellente qualité. Très bonne surprise pour un hôtel de chaîne que nous nous essayons en général d'éviter !
5 out of 5
by A verified traveler

Mycket bra hotell med extremt bra frukost

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Perfekt läge med Bodös bästa utsikt över hamnen. Stor TV, sköna sängar och mycket hög standard. Bäst var dock frukosten med många olika speciella rätter och vällagade (ej massproducerade) klassiker.