Ratings based on 2 Verified Reviews

2.0 out of 5
1.5 Room cleanliness
2.5 Service & staff
2.0 Room comfort
1.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Howard

A disappointment!

Posted Feb 25, 2016 on Hotels
Having booked hotel with hotels.com we drove across France looking forward to stay. Arrived and found hotel closed - they hadn't told hotels.com - this is not what I would expect from a 5* hotel
3 out of 5
by A verified traveler from Wassenaar

Vriendelijk personeel, maar hotel zeer verouderd.

Posted Jan 13, 2016
Pros: Het hotel heeft een mooi park en het personeel is vriendelijk. Locatie op de doorgaande weg is makkelijk.
Cons: Opknappen van de kamers is absoluut noodzakelijk. Het ontbijt is veel te karig en beperkt voor het bedrag dat ervoor wordt gevraagd.
Location: Locatie is aan de drukke doorgaande weg, al liggen de kamers in het park erachter waardoor je er geen last van hebt. Derhalve wel goed bereikbaar.
Het hotelpersoneel is vriendelijk en uitermate beleefd. Echter je ziet dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Verf afgebladderd in de kamers, geen ventilatie in de badkamer of toiletruimte. Typische kleine Franse bedden, die ook nog eens voorzien zijn van te zachte matrassen. De superior kamer, dus een klasse boven de standaard kamer, had een badkamer met enkel een bad, waarin de douche niet kon worden opgehangen... Kamer was qua formaat prima. Het ontbijt is veel te karig en beperkt voor het bedrag dat ervoor wordt gevraagd. Het hotel is de 5* zeker niet waard in deze staat. Het restaurant, welke een 1* Michelin heeft, heeft helaas ook niet voldaan aan de verwachtingen. Amuse van scheermes was smaakloos, voorgerecht eenmaal de foie gras en eenmaal de kreeft prima, tussengerechten (velouté) ook, maar het hoofdgerecht was een deceptie. Coquilles die taai! zijn, dat kan in een dergelijke keuken niet. De chef die naderhand langskwam bleef volhouden dat ze niet minder gegrild konden worden omdat ze anders aan de binnenkant niet '40 graden zouden zijn'. Wellicht dat de eetbaarheid ook meetelt chef? Menu verder wel redelijk geprijsd, wijnen buitenproportioneel duur, deze zijn minimaal de prijs van een menu, en al snel een veelvoud ervan. Al met al redelijke keuken, maar zeker geen sterrenniveau.