Ratings based on 11 Verified Reviews

4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Bogdan Mihai from bucharest

excellent experience

Posted Jul 24, 2015 on Hotels
EXCELLENT
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 18, 2015 on Hotels
Good hotel for family vacation. Otherwise far from sunny beach.
3 out of 5
by Jk from Mexico

Sol Nesebar Bay

Posted Sep 2, 2013 on Hotels
Expected something much better, the pictures in the online hotel brochure do not reflect the reality. It's not bad but is not a nice 4 star hotel
4 out of 5
by A verified traveler

Close to beach

Posted Aug 15, 2012 on Hotels
It was a problem that the room maides didn't understand english. I had to talk to the reseption at the same time as the roommades tried to understand what I needed help with. I also had to contact the reception twice for the same problem. I miss the follow up in this case. I also had problems with the aircondition and and the maintenance person almost didn't understand english either.
4 out of 5
by A verified traveler from Romania, Europe

Nice place to spend your vacation

Posted Jun 17, 2009
Very nice hotel, hotel staff is very nice and cooperative. The food was very taste and fresh and there were a lot of dishes. Still the furniture in the restaurant and poll bar needs some improvements. Animation team is great.
5 out of 5
by richard reuven

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2015 on Hotels
5 out of 5
by yuriy

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Johnny from Hvidovre

Underholdende, afslappende og dejligt ophold

Posted Jul 16, 2015 on Hotels
Vi tilbragte 14 dejlige dage på Sol Nessebar Bay. Hotellet ligger skønt ud til havet og deler faciliteter med to andre hoteller. En dag på Sol Nessebar Bay går hurtigt, da der er så mange muligheder for underholdning. I løbet af dagen kan man deltage i skydekonkurrencer, dart, Zumba, Yoga, vandgymnastik, dans og vandpolo. For børnene er der børneklub og en bod hvor man kan male figurer og billeder. Hotellet har eget vandland med 5 rutchebaner og to mindre for små børn. På stranden kan man leje jetski, vandcykel eller prøve en tur i en lille vandflyver. Hotellet har eget wellnesscenter som tilbyder forskellige typer af massage mv. Man behøver heller ikke hverken sulte eller tørste da der er forskellige barer med hver deres forskellige nationale profil: Tyske Biergarden hvor man kan få pølser, saurkraut og saltkringler, en spansk tapas bar, italiensk bar ved stranden som laver dejlige sandwich og en japansk bar med sushi. Om aftenen kan børnene underholdes med en tur i en kæmpestor oppustelig badebold eller en sejltur i små både inden aftens højdepunkt, showet som hotellets dygtige og altid glade og venlige animation team står for. I løbet af de 14 dage vi tilbragte på hotellet, så vi mange forskellige shows: Grease, Disney, ballet og meget mere. Maden var rimelig god og en enkelt gang i løbet af ugen var det muligt at spise på den italienske restaurant som lå på nabohotellet. Alt i alt et meget dejligt ophold, eneste minus var at tiden gik alt for hurtigt.
4 out of 5
by A verified traveler from Bro

Nessebar Resort " Bay"

Posted Jul 13, 2010 on Hotels
Nessebar resort är uppdelat i 3 hotell komplex, Palace - Bay och Mare. Palace är 5* medan de övriga är klassade som 4*. Vi bodde på Bay , helt ok rum, balkong med fin utsikt över palace och dess poolområde vilket innebar kvällssol. Bäddsoffan i form av extra bädd var i minsta laget, men funkade till sonen 11år. Städningen kunde man önska mer av, Slarv med dammning och dammsugning om man skall vara kritisk. Maten ar helt ok även om all incl. alltid blir lite enformigt i längden. Barens erbjudande i form av mat var pizza, pommes , kakor och frukt. Bäst är de proffsiga ungdomar som bildar "animation-team" och ser till att underhålla och sysselsätta gästerna (stora som små) i form av lekar etc. Proffsigt genomförda shower med olika teman var kväll. Hotellet rekommenderas på det hela taget, men se till att inte bo mot parkeringen / gatan.
5 out of 5
by A verified traveler from Valderøya

Skal tilbake en gang

Posted Jun 20, 2009 on Hotels
Syns dette var en super plass å feriere og kommer nok til å reise tilbake. Maten kunne vært noe bedre, men ellers fornøyd med renhold og service. Flotte aktiviteter for barn og voksne. Trygt var det også.