Ratings based on 29 Verified Reviews

3.1 out of 5
50% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.0 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Slavomir from Berlin

good short stay

Posted Jul 11, 2016 on Hotels
Last minute booking, handled very good. We had late arrival and room was still prepared for us. Room was spacey with comfortable bed. WiFi was bit slow, but OK. We stayed only one niht,
5 out of 5
by A verified traveler

Great hostel - it exceed all our expectations

Posted Nov 3, 2011 on Hotels
The owner was so nice and the service level was extremely high. The hostel is right were the trekking to Brocken starts. When you stay at the hostels you get coupens so you can use an outdoor heated pool nearby. Go to his hostel!!! (It is better than more hotels I have stayed at.)
3 out of 5
by Anton

ok til prisen

Posted Jul 27, 2017 on Hotels
hotellet var ikke noget særligt, men som udgangspunkt for mc ture og vandreture er det ok
4 out of 5
by kresten

This traveler left a rating score only Posted Jun 11, 2017 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 14, 2017 on Hotels
Meget hjælpsomt personale. Badet/toilettet lugtede jordslået.
5 out of 5
by A verified traveler

Bedste hostel vi har prøvet

Posted Oct 17, 2016 on Hotels
Braunlage er et godt valg som udgangspunkt for at opleve Harzen, da man kan nå ca. alle destinationer herfra i bil indenfor max 1 time. Når man kommer tilbage om eftermiddagen er der både butikker, konditorier og restauranter at vælge i mellem. Endvidere svømme- og skøjtehal, svævebane hele året og lidt natteliv kan de også byde på. Hostel dobbeltværelserne er fuldt på højde med alm. hotel (helt nyt og meget rent, men uden shampoo osv.). De ligger i et anneks ca. 300 fra selve Hostel. Det giver både ro og superflotte værelser - tekøkken ligger dog i hovedbygningen så medbring selv div. grej.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hübsch

Posted Sep 12, 2016
Gib viel zu sehen und es werden viele Aktivitäten angeboten
2 out of 5
by Mark from Kolding

Sidste reservation

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Mødt oppe for check-in til og møde en del ekstra regning for håndklæder samt lagn hvilket jeg aldrig har prøvet og betale for før ved hoteller, har booket med morgenmad kun skuffelse at skulle betale det igen ved fremmøde, vores tøj der blev lagt i klædeskab af det der ikke blev brugt og lå nederst var lidt beskidt af støv, slik papir fra tidligere gæster lå i vindueskarmen, heldigvis var vi kun ved hotellet om natten og morgen hele ugen, ellers fint del af byen og fint p-plads,
1 out of 5
by Henrik from Tjæreborg

Hostel Braunlage

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
Fik et lille værelse med 3 køjesenge til min familie første nat da vores lejlighed var dobbelt booket. Fik ingen kompensation eller anden undskyldning. Slidt slidt hostel
2 out of 5
by A verified traveler

Hostel am Fuß des Wurmberges

Posted May 9, 2016
Pros: Die Nähe zur Wurmbergseilbahn (3 Minuten zu Fuß)
Location: Braunlage, 3 min zu Fuß zur Wurmbergseilbahn, Braunlage kann zu Fuß erkundet werden, ansonsten benötigt man Fahrzeug
Bereits beim verspäteten Einchecken (Rezeption war zunächst nicht wie angegeben besetzt) betonte der Inhaber (?), dies sei ein HOSTEL und KEIN Hotel - um keine zu hohen Ansprüche zu wecken? Beide Lampen über den Betten waren defekt. Auf Nachfrage hieß es, die eine kaputte Lampe war schon bemerkt worden, die zweite sollte eigentlich funktionieren. Auf weitere Nachfrage wurde EINE NachttischLampe als Ersatz gebracht. Der angekündigte Elektriker kam während des 3-tägigen Aufenthaltes nicht. Auch in den Fluren gingen meistens von je 3 Lämpchen maximal eine, manchmal gar keine Die Vorhänge waren zwar hübsch, aber nur zur Zierde, d.h. ab Sonnenaufgang wurde das Zimmer mit Licht und strahlender Sonne durchflutet. Die Frühstücksbrötchen waren Aufbackware der billigsten Art, Rest des Frühstücksbuffets annehmbar, aber nicht berauschend (nicht mit Foto im Internet zu vergleichen). Insgesamt sehen die Räumlichkeiten nicht so toll aus wie im Internet abgebildet - guter Fotograf...