Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hostel!

Posted Aug 4, 2016
We hadden 1 nachtje geboekt om Zeeland te bezoeken. Het is ons prima bevallen. Vriendelijk personeel, nette, schone kamer en prima ontbijtbuffet. s'Avonds in de "lounge" een rustige en gezellige sfeer.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel in het Bosgebied van Bergen op Zoom

Posted Dec 18, 2015
Een mooi hotel-complex. Wij verbleven 1 nachtje, het was in eerste instantie warrig vanuit personeel maar werden goed geholpen. Leuk voor een weekend of clubkamp.
5 out of 5
by Julie from Bruxelle

Très agréable

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Un accueil et un personnel très agréable. Le petit déjeuner est copieux et varié. Le cadre est sympa et calme. Il y a un bar et de quoi se restaurer sur place, tout pour passer un bon moment entre amis ou en famille.
4 out of 5
by A verified traveler from Colmar France

Bon séjour

Posted Apr 19, 2015
Pros: Le calme, l'ambiance et le petit déjeuner.
Nous avons passé un très bon séjour, le personnel très accueillant et faisant l'effort de parler français, très à l'écoute et souriant. Chambre simple mais confortable.
3 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Leuk in het bos

Posted Oct 20, 2014
Beetje veel stof in de kamer. Verder erg relaxed.
3 out of 5
by Andy

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2014 on Hotels
5 out of 5
by J.van der Meulen

This traveler left a rating score only Posted Mar 18, 2014 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Great nice stay

Posted Dec 4, 2013 on Hotels
^^
5 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk voor een weekendje weg met vrienden

Posted Apr 22, 2013
Pros: De kamer met de deur direct naar buiten en een ontbijt met vers afgebakken biologisch brood.
Cons: De misverstanden tussen expedia en het hotel.
Location: Het lijkt een huisje in het bos vlakbij de prachtige stad Bergen op Zoom en de mooie omgeving van de Brabantse Wal.
Een kamer met eigen opgang in het bos met goede ontbijtzaal en prima ontbijt. Je voelt je in een vakantieoord en je hebt heel veel ruimte om je heen. Geweldig.