Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
82% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 27, 2016
Perfecte lokatie bij het centrum, niet te duur Eenvoudig hotel, kleine kamer
5 out of 5
by A verified traveler from alphen a/d rijn

Goed hotel , we voelde ons verwend

Posted Jun 13, 2016
Pros: Dat het schoon en fris was en het zeer vriendelijk oogde ,en het ook was
Zeer goed hotel ,op loop afstand van een gezellig stadscentrum
3 out of 5
by A verified traveler

Overal vlakbij lopend of fietsend

Posted Jun 7, 2016
Leuk hotel aardige mensen , veel moeite voor ons gedaan. maar housekeeping viel ons tegen kopjes voor thee en koffie niet aangevuld de volgende dag vieze kopjes stonden er nog spiegel badkamer niet schoon...bedden heerlijk geslapen jammer dat je niet kon avondeten in hotel
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel voor deze prijs

Posted May 16, 2016
Wij hadden een prima kamer omdat we een vrij nieuwe kamer hadden. Netjes en schoon. Er is wel een groot verschil tussen de kamers. Wij waren met een grote groep en de anderen hadden veel oudere en minder mooie kamers. Dus let goed op wat je boekt. Kamer 100 is prachtig, raam kan echter niet open.
3 out of 5
by A verified traveler

xxx

Posted May 12, 2016
Pros: Badkamer met bad.
Cons: De capaciteit van de automaat voor koffie en thee was te beperkt. Lange wachttijd en blokkade tussen ontbijtbuffet en restaurant was het gevolg.
Prima hotel, dichtbij het centrum van gezellig Bergen op Zoom.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 10, 2016 on Hotels
De kamer waren nogal klein, wij zaten in een het gebouw aan de overkant van de weg. De badkamer was ook klein, de kraan viel uit elkaar....
5 out of 5
by Pierre

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Buren

Vlakbij het centrum en makkelijk te wandelen.

Posted Feb 26, 2016
Pros: Netjes en fris hotel. Prettig personeel.
Cons: n.v.t.
Location: winkels, horeca, theater, poppodium. Mooie stad om van te genieten.
Heerlijk verblijf in een keurig hotel aan de rand van het gezellige stadscentrum van Bergen op Zoom. Veel horeca en gezellige winkels.
3 out of 5
by Michael from Oxford

A few discrepancies but would stay again

Posted Feb 8, 2016 on Hotels
Hotel appears to be divided into a number of 3 story town houses. Whilst this didn't cause any problems with my stay I was located on the third floor of the building where I stayed and for an older or less able person the very steep, narrow stairs to the top floor (no elevator) would prove to be very difficult. No shower curtain. Free Wifi good. Good choice of tv channels and just a short walk to the town centre which has a large range of restaurants, pubs, etc.
4 out of 5
by A verified traveler from Kingston Upon Hull. UK

Nice hotel close to the center of Bergen op Zoom

Posted Jan 27, 2016
Pros: Excellent hotel close to the center, 5 mins walking distance from the railway station.
I arrived very late and very tired after a long journey the reception staff were very friendly,