Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Gunilla

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Jette from Horsens

Godt, billigt og hyggeligt.

Posted Feb 28, 2016 on Hotels
Hyggeligt og dejligt hotel. Fin morgenmad. Flot nyt appartment værelse til 4 (afrikansk stemning med flotte dyremotiver på væggen) med tekøkken (kaffemaskine, 2 kogezoner og køleskab) samt lækkert badeværelse. Vore teenagere sov dog på sovesofa, men var ok. Indkøbsmulighed (hvis man selv vil lave lidt mad) 100 meter fra hotellet. Gratis parkeringsmuligheder ved kirkegården 50 m fra hotellet. Sporvogne ind til byen kun 100 m fra hotellet. Alt i alt billigt og godt hotel.Vi kommer gerne igen.
3 out of 5
by Not Provided from Næstved

Godt hotel til prisen

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Fint hotel til prisen for et par dage.
4 out of 5
by Anders from Borås

Nice and affordable hotel

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Nice and affordable hotel with a great breakfast buffé. We booked an apartment that was close to the hotel. The apartment was large and pleasant for four persons. The wifi worked perfect all over the apartment.
4 out of 5
by Kim from Hillerød, Danmark

God oplevelse

Posted Jul 31, 2015 on Hotels
Ligger i et rigtig hyggeligt og meget grønt område og samtidig tæt på centrum (vist 3,5 km). Vi boede i et familieværelse, der var indrettet med flotte møbler og et lækkert badeværelse. Var lille tekøkken med køleskab samt kaffemaskine (skulle dog selv have kaffe med). Fin morgenmad. Et par ting, vi savnede: Et bord vi kunne sidde ved og møbler på den lille terrasse, der var udenfor værelset, så man også kunne sidde udenfor.
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Ett bra hotell i ett lugnt område i Bremens utkant. Rummet och frukostmatsalen var väldigt fräscha. Vi bokade när ankomsttiden, men när vi var framme var extrabäddarna redan uppbäddade. Mycket lugnt område.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2015 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Teijo from Espoo

Lemmikin kanssa autolomalla

Posted Jun 30, 2015 on Hotels
Hienoa että saimme ottaa koiramme mukaan. Ystävällinen palvelu ja tilava perhehuone.
5 out of 5
by GUILLERMO A from Puerto Vallarta Mexico

Felicidades un gran Hotel y muy conveniente

Posted Apr 18, 2015 on Hotels
Muy buen hotel, el supermercado en la esquina y el transporte público, muy conveniente, y el Staf muy amable