Ratings based on 104 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
50% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Michael

This traveler left a rating score only Posted Jun 19, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 16, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Steinar

This traveler left a rating score only Posted Jun 14, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Pasi Toppinen from hyvä

kiva paikka

Posted Jun 10, 2016 on Hotels
mukava, rauhallinen paikka
5 out of 5
by Allan

Pænt og ordentligt hotel.

Posted May 25, 2016 on Hotels
Jeg har benyttet hotellet flere gange i forbindelse med arbejdsrejser, og alt fungerer perfekt. Et sikkert valg som jeg klart kan anbefale.
Comment from Hotel Management
by Palle Thomsen, Hotel Management
Tak, fordi du har overnattet hos os. Vi arbejder hårdt for at gøre vores gæster tilfredse, og vi sætter stor pris på din feedback!
4 out of 5
by Leif Carl Lund from Malaga

Kort ophold - ok

Posted May 4, 2016 on Hotels
Godt værelse, men der var gået en pære, så intet lys i halvdelen af værelset. Desuden var det energisparepærer, så det tog lang tid før der var lys, i dem der virkede... vil anbefale LED - :) Pænt og rent. Bruseren var ikke afkalket, så der var vand over det hele når man tog bad. Super god morgen buffet om søndagen - knap så fantastisk om mandagen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Lasse

Billigt og fint hotel

Posted Mar 22, 2016 on Hotels
Fint hotel til prisen. Dog vær opmærksom på, at restauranten er en del af et bowlingcenter, og maden derfor mere har kvalitet som et cafeteria end en restaurant.
4 out of 5
by A verified traveler

Övernattning

Posted Mar 20, 2016 on Hotels
Använde hotellet som övernattning. Ligger bra nära motorväg. Hotellets huvudinriktning är lättare sporter, bowling (stor bra hall) och barnevenemang. Bra standardfrukost. Kommer att övernatta på hotellet igen.
3 out of 5
by Johan

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2016 on Hotels