Ratings based on 155 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
45% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Zigarettenrauch. Altes, dunkles Hotel.

Posted Nov 20, 2016
Altes, dunkles Hotel. Zimmer roch nach Zigaretten. Schimmelgeruch im Bad. Dreckige Handtücher und dreckiger Bettbezug.
3 out of 5
by A verified traveler

Decent

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Decent and cheap hotel, with a little uncomfortable beds (you feel the springs).
2 out of 5
by ELISE from Paris

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
Nous avons passé une seule nuit dans l'hôtel et heureusement car l'hotel est vraiment sommaire. De l'accueil à la propreté de la chambre... il y a tout à revoir.
3 out of 5
by A verified traveler

Unbequemstes Bett

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
Super gelegen, schönes großes Zimmer mit sehr hoher Decke – aber das unbequemste Bett, das ich jemals in einem Hotel erlebt habe: Jede Menge harte Sprungfedern durchgespürt.
3 out of 5
by A verified traveler

Mycket bra läge - låg standard

Posted May 19, 2016 on Hotels
En natt, ville vara nära Etterbeck. Visste att hotellet var låg standard men helt ok efter de förväntningarna. Hårda sängar (men kände även till det innan).
5 out of 5
by Patrizia

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Région parisienne

Très bon accueil mais hôtel plutôt vieillot.

Posted Mar 22, 2016
Pros: L'accueil et la situation géographique.
Cons: La literie.
Location: Quartier du Parlement Européen. Assez proche du Centre Historique. Métro à proximité.
L'hôtel du Parlement est un petit hôtel pas très récent et pas très moderne. Le lit était extrêmement mou et bondissant. Nous n'avons pas bien dormi. Plutôt propre mais ancien. Par contre, nous avons été très bien accueilli. Petit déjeuner basique.
2 out of 5
by A verified traveler

Sentralt hotell hvor du får det du betaler for

Posted Mar 18, 2016
Pros: Beliggenheten og internett-tilgangen.
Cons: Sengene.
Location: Ligger sentralt i Brussel og man kan enkelt finne det man måtte trenge.
Ganske lite og slitent hotell som minner mer om leirskole i standard. Grei størrelse på rommet, men sengen var veldig hard og kjente fjærene gjennom madrassen. Dette løses enkelt med å brette ett håndkle par ganger og ligge på det. Fordelen er at hotellet var sentralt i forhold til dit jeg skulle, og enkelt å finne frem. For en natt eller to funker det, men lengre opphold hadde jeg slitt med pga sengen. Ellers var internett inkludert og fungerte utmerket - bedre enn på mange store hoteller. Jeg spiste ikke frokost så kan ikke uttale meg om det.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima voor een nacht

Posted Mar 14, 2016
Location: Locatie is goed, nette buurt, op loopafstand van de metro, bus en trein.
Prima hotel, kamer met alles wat je nodig hebt, maar verwacht geen luxe en de afwerking kan ook beter. Voor een nacht of 2 is het goed genoeg.
2 out of 5
by Ksenija from Zagreb

nezadovoljavajuće

Posted Mar 8, 2016 on Hotels
U Hrvatskoj bi takav hotel bio zatvoren jer se drvene stepenice prekrivene starim tepisonom raspadaju. U sobi nema stolice. Krovni prozor se ne zatvara itd., itd. Uglavnom, nije za preporučiti.