Ratings based on 212 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
74% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2016
La personne a l accueil ne maîtrisait pas la langue française
1 out of 5
by A verified traveler

A warning to the unwary

Posted Sep 15, 2016
Pros: Reasonable location; staff friendly if (seemingly) unable to resolve issues.
Cons: Almost every aspect of hotel provision could be improved.
This is a potentially reasonable hotel but stay was ruined by a policy of turning the heating on in the bathroom early in the morning (apparently because there would have been no hot water for the shower otherwise). Given that the daytime temperatures at the time were mid 20s C, and the room was small, this was especially crass, rendering the room uninhabitable and obliging me, when unable to elicit assurance that this situation would not be repeated, to check out a day early despite no refund being available.
1 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2016 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Nominatie voor het slechtste "hotel" in de BENELUX

Posted Aug 24, 2016
Pros: Helemaal niets
Cons: De gehele bedrijfsvoering en de lokale autoriteiten mogen weleens een controle uitvoeren bij het Monty Small hotel
Location: Gelegen aan een drukke straat met veel uitlaatgassen. De buurt was deprimerend met bedelaars in de omgeving en relatief ver van het Brusselse centrum.
Jeetje waar moet je beginnen met dit hotel... De advertentie foto's kloppen voor geen meter en van een design hotel is absoluut GEEN sprake!! Brandplekken in de vloerbedekking, bloedvlekken op het dekbed, de wasbak was verstopt, daarbij lekte deze ook nog eens! De wc was ook een drama want deze spoelde niet door. Er lagen sigaretten peuken in de dakgoot. Er was geen airco. De tv kwam uit de vorige eeuw en werkte niet. En de snelheid van het internet was vergelijkbaar met dat uit de jaren 90. Het personeel was erg slecht en spreekt ook geen Nederlands. Want toen wij laat na een avond stappen het hotel betraden werd ons geen blik gegund of gecontroleerd of wij wel ook daadwerkelijk in het hotel verbleven als gast. Dit doet je toch wel denken of je wel veilig bent op een plek als "Monty Small" in Brussel... Als iedereen zomaar kan binnen walsen met een voordeur dat niet op slot is midden in de nacht. Het ontbijt was verder ontzettend slecht namelijk zo slecht dat het niet eens de moeite waard was om aan te schuiven!! Je zou het kunnen vergelijken met AH Basic, zelfs dat is een belediging voor de AH. En dat is nou niet echt wat je verwacht in een "design hotel" Hoe dan ook boycot deze tent zodat ze gauw op de fles gaat! Als klap op de vuurpijl had men ook nog eens het lef om ons te beschuldigen van het feit dat wij niet betaald zouden hebben. Was het maar zo een feest... Boeken en betreden is op eigen risico!!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 9, 2016
Top, schone kamers en super bedden. Zeker aan te raden.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from S.

Vriendelijke host in uniek hotel

Posted Jul 24, 2016
Ontzettend vriendelijke host, die op de bank lag te slapen om 3 uur s'nachts om vervolgens voor ons de deur open te doen. Uniek hotel met grappige design elementen. Kamer is basic en douche een beetje oud. Prima hotel!
4 out of 5
by A verified traveler from Bruxelles

hôtel économique

Posted Jul 15, 2016
Pros: l'accueil, le café
Cons: l'entretien (moquettes tâchées, pas de VMC dans les chambres, fenêtre en bois simple vitrage qui n'en peuvent plus...)
Location: Autour de l'hôtel, c'est la ville, mais je n'ai pas visité ce quartier. Difficulté : poser la voiture. payant partout de 9h00 à 18h00, peu de places
À la recherche d'un hôtel pas cher pour passer quelques jours à visiter Bruxelles, j'ai trouvé le Monty Small Design Hotel, sans prétention autre qu'une touche d'originalité dans la déco. Personnel aimable, café offert à toute heure, prix maîtrisé sont ses atouts. Maintenant, pour ce prix (44 € la nuit pour 2 personnes, petit dej compris) on n'a pas le droit d'être exigeant. Il s'agit juste de pouvoir dormir la nuit.
1 out of 5
by A verified traveler

Convenience traded for comfort

Posted Jul 8, 2016 on Hotels
The hotel was very reasonable but had no lift and with badly arthritic knees it was such a struggle to climb the very steep 3 floors that I abandoned thoughts of breakfast. The room was very hot and I was badly bitten in the night by insects, midges I assume. It was also unbearably noisy from heavy traffic apart form between 3 and 5 am. Finally there was a fould smell of damp/drains in the bathroom. I won't be returning.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 7, 2016 on Hotels
Arrivée très tardive,accueil peu chaleureux et uniquement en anglais(pas facile quand on ne parle pas la langue!).Chambre sympa au rez de chaussée située au bout d'une petite cour mais très bruyante car longeant une rue fréquentée et à un feu rouge. Confort simple,propre.Problème d'humidité(odeur et tâches au bas des murs).Petit déjeuner correct avec tout ce qu'il faut autour d'une grande table d'hôtes.A réessayer mais dans une autre chambre...