Ratings based on 29 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
4.1 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Nouredine from toulouse

appartement bien batiment beaucoup moins

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
longue attente pour recuperer lappartement batiment vraiment vraiment vraiment insalubre !!!!! lappartement en lui meme est tres bien clim propre joli vu le quartier est tres agreable parking assez facil a trouver
1 out of 5
by A verified traveler

aldrig mer

Posted Jul 14, 2016 on Hotels
Det är inget hotell, utan vanliga lägenheter omgjorda, nästan, till att se bättre ut, tyvärr misslyckade de med det. Det var mögligt i badrummet,toan läckte och det var jämt toavatten på golvet, rummet låg i ett vanligt bostadshus på nedre våning,mot stor trafikerad gata, air conditioned apparaten lät väldigt mycket, sängen var hård som trä.vi blev sjuka av rummet. läget är bra, nära till allt. bilderna som visas på deras site är missvisande och motsvarar inte verkligheten. billigt ja, men inte värt pengarna om du är allergisk mot mögel eller damm.Boka ett riktigt rum på ett hotell istället.Möjligtvis kan man bo här en natt, men inte en vecka.
3 out of 5
by Susana from Tarragona

Posted Sep 6, 2015 on Hotels
Los apartamentos están muy bien por dentro pero el edificio donde están ubicados es viejo y en mal estado. La ubicación en la ciudad muy buena. A un paso de todo.
5 out of 5
by Nicolas

This traveler left a rating score only Posted Aug 26, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

bra läge. Mitt i smeten

Posted Jul 30, 2015
Pros: Lägget, bekvämligheten.
Cons: Vattenkokare är 1 önskemål
Location: gångavstånd till allt. Super bra.
Dålig incheckning. Struligt och väldigt påfrestande. Han skyllde allt på Expedia, som av egen erfarenhet har varit HELT ok vart jag än har rest tidigare. Killen där verkade vilja nån slags muta för att jag skulle få det jag beställde, utan att ta hänsyn att min man och 2 barn väntade ute i 40 graders värme. Det löste sig till sist, men...med avsmak från min sida.
3 out of 5
by Sarah

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Rasmus from Copenhagen

Good and clean.

Posted Jul 16, 2015 on Hotels
Good and clean apartment 10 min walk from old City. Unstable wifi at times.
5 out of 5
by Peter from Traunstein

Toller Aufenthalt, schöne Whg in zentraler Lage

Posted May 20, 2015 on Hotels
Das Apartement ist schön möbliert und ausreichend ausgestattet. Die fehlenden Tassen und Toilettenpapier wurde auf Anforderung sofort nachgeliefert. Es war alles sauber geputzt. Bequeme Betten, Fernseher, Wlan, etc... alles gut!Ein Supermarkt befindet sich 5 min entfernt, gute Restaurant( wirklich zu empfehlen: La Mama)sind in der Nähe.Das Apartement liegt ganz nahe am Athenäum, d.h. die ganze Innenstadt mit seinen schönen Palais und Museen ist zu Fuß zu erreichen. Der Citytourbus hat hier auch eine Zustiegsstelle. Der Abholservice vom Flughafen ist zwar praktisch, weil man sich um nichts kümmern muss, aber mit 20 Euro (90Lei)pro Fahrt viel zu teuer. Von der Wohnung zum Flughafen kann man mit einem normalen Taxi für 30 Lei fahren. Da kann man noch ein schönes Trinkgeld geben und es kostet erst die Hälfte! Und Taxis gibt es genug, selbst um 5 Uhr morgens!
4 out of 5
by A verified traveler

Kein Hotel aber super Appartement

Posted Apr 30, 2015
Pros: Im Zentrum
Location: Unmittelbar im Zentrum also Top Lage
Geschäftlicher Aufenthalt die Lage ist unschlagbar.
4 out of 5
by Gabriel from Tel Aviv, Israel

Great Hotel Appartment in Bucharest

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Four days in a nice appartment with large rooms and very well equipped.Perfect airport pickup service at 02:30 AM. The location is the best in center Bucharest: 10 min. walking to Athenee Palace and 50m away from the Cismigiu Park. Very good price.