Ratings based on 6 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lina from Stockholm

Bra service!

Posted Jul 2, 2014 on Hotels
Vi hade en jättebra vistelse jag och min mamma! Vi blev väl omhändertagna och servicen överlag var toppen. Litet minus på städning som blev fördröjd, men det bad dom om ursäkt för så det är knappt värt att nämnas!
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Kan bli bättre

Posted Aug 5, 2013 on Hotels
Hotellets läge var ganska bra och rummen var rymliga med ett bra pentry samt att sängarna var bra.Mottagandet var även tillmötesgående. Däremot fungerade inte airconditionen tillfredsställande, det blev fruktansvärt varmt. Receptionisten verkade inte nykter samt att de inte var på plats när vi behövde hjälp vid flera tillfällen, trots utlovad 24 tim service. Golven var inte rena. Helhetsintrycket var inte särskilt bra.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Tampere, nyt Tsekki

Palvelu oli asiallista ja hyvää.

Posted May 22, 2013 on Hotels
Tänne haluaa palata, jos vielä matka suuntautuu Budapestiin. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
4 out of 5
Recommended
by HUMBERTO

ESTANCIA AGRADABLE

Posted Nov 29, 2012 on Hotels
El encargado muy amable la habitacion confortable, los alimentos regular y un poco alejado del centro de la cd. El hotel esta un poco escondido y no es facil llegar
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from alsace (france)

hotel sympathique

Posted Aug 8, 2011
accueil cordial, appartement au dernier étage avec coin cuisine très spacieuse, le seul hic sous les combles, donc très chaude, malgré la ventilation dans les chambres, le personnel nous a bien accueilli et parle francais et allemand, parking gratuit dans la residence qui est proche du centre (10mn en voiture)
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Stockholm

Mysigt ställe utanför centrum av Budapest

Posted Jul 19, 2011 on Hotels
Ett mysigt ställe med trevlig personal. Ligger mitt i ett villakvarter på Buddasidan några kilometer från stan. 2011 kostade det ca 1800 Forinter att åka taxi till centrum. Om man ber personalen ringa taxi. Tar men en taxi på gatan i Budapest kan det kosta vad som helst. Åker du t.ex från en restaurang så be personalen ringa efter en bil åt dig. Vi bokade ett rum med två sängar. Fick en bra rymlig lägenhet med två rum. Bra utrustat. Däremot inte helt genomstäd, för den delen inte ofräscht. Lite smuts i hörnen bara. Har en lite enkel pool. Frukosten var i dignande men helt ok. Matsalen är lite liten. Ett stenkanst från restaurangen finns en riktigt bra restaurang. Ingen klimatanläggning. Det fanns en fläkt. Ingen höjdare en varm sommardag. Framför allt om man har två rum. Men allt som allt ett ställe jag kan rekommendera. Framför allt de mindre varma perioderna på året.