Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 4, 2016
Pros: Walking distance to a few restaurants .. Nice staff .. Clean
Hotel was a perfect stop on our drive trip from OSL to Bergen. (After flying the red eye in)
4 out of 5
by Ricardo

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Frokos ikke bra,norsk kaffe exister ikke vare pulvo kafe
3 out of 5
by Torgeir from Bergen

Posted Aug 11, 2016 on Hotels
Vi kom seint på kvelden. Fikk middag selv om kjøkkenet stengte. Veldig varmt på rommet om natt, litt ubehagelig. Ellers et veldig greit hotell
2 out of 5
by Inge from Kristiansand

Hotell for bussturister!

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Hotellet har pent inngangsparti og fellesarealer. Rommet med unntak av bad trenger renovering. Seng OK; men puten var altfor liten. Frokosten en katastrofe! For lite betjening klarte ikke å etterfylle med mat etter at busslaster med turister hadde forsynt seg. All honnør til den hyggelige unge dansken i resepsjonen som var "overalt" og gjorde så godt han kunne! Oppsummert: Et hotell for masseturisme. En natt er nok!
3 out of 5
by Bente Elisabeth

Flotte Geilo

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
Fin kveldtur til Geilo
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tusen takk for din anmeldelse. Ønsker dere hjertelig velkomne tilbake. Mvh Kenneth Børvan Daglig leder
4 out of 5
by A verified traveler

Ok hotel

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
Heilt greit hotel, men litt slitt.
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hei. Takk for din anmeldelse. Rommene og fellesområder ble oppusset i desember 2015. Bortsett fra de delene som har tradisjonelle rosemalerier og peistestuen ifra 1880. I år har vi og får følgende løft. Alle vinduer blir byttet, fasade får et løft. Og noe bad o.l Ønsker dere hjertelig velkomne tilbake for se våre nye løft. Mvh Kenneth Børvan Daglig leder
4 out of 5
by A verified traveler from Boxtel

Met hotel op loopafstand van het centrum

Posted Jul 12, 2016
Pros: Fijn bed
Ruime schone kamer, prima ontbijtbuffet. Nieuw meubilair op de kamer.
Comment from Hotel Management
Jul 17, 2016 by Kenneth Børvan, Hotel Management
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik wens u een mooie zomer op. Met vriendelijke groeten Kenneth Børvan manager (Google Translate)
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 9, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tusen takk for din anmeldelse. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 5, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jul 6, 2016 by Kenneth, Hotel Management
Hei. Tusen takk for din tilbakemelding. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. Mvh Kenneth Børvan Daglig leder.
4 out of 5
by Arnt from Bergen

Geilo

Posted Jul 4, 2016 on Hotels
Biltur fra Sverige. Stopp for overnatting .
Comment from Hotel Management
Jul 6, 2016 by Kenneth, Hotel Management
Hei. Tusen takk for din tilbakemelding. Håper dere fikk en fin tur hjem. Mvh Kenneth Børvan Daglig leder