Ratings based on 185 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
96% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Very nice hotel.

Posted Sep 15, 2015
Pros: Loved that they had a gym. The breakfast was very good. The lounge was awesome.
Monica at the front desk was super helpful as our reservation through Expedia was not there. She took care of us and gave us a great room with an awsome view.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel zum Wohlfühlen

Posted Aug 26, 2015
Netter Empfang, stilvoll eingerichtete Zimmer, schöner Wellnessbereich
1 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Petter from Asker

Tragisk !!!!

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
Tragisk ingen frokost ingen lunsj middag osv.alt kunne kjøpes ute på Geilo greit nok men jeg trodde da at et hotell som Higland hadde frokost buffé jeg var avhengig av og spise frokost da jeg skulle sykle sykkelritt se til Trondheim Rica Nidelven Norges beste frokost og tilrettelegging av at det bor syklister der hvis det er sånn det går med bransjen så er dette trist jeg kunne like gått bodd på en hytte men sant skal sies personalet hjalp meg med frokost pakke men det holder ikke når du skal sykle 165 km på sykkel over Hardangervidda jeg er selv kokk og kjøkkensjef så mitt kokke hjerte bløt
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Michael from Washington

Posted Aug 13, 2015 on Hotels
Although offseason for facility, it was a good stop on a driving tour.
4 out of 5
Recommended
for Families
by geraldine from Strasbourg

luxueux hôtel presque fini....

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
hôtel superbe et luxueux où nous avons eu une chambre/appartement pour 4 MAIS nous avons été bizarrement accueilli et....Le couloir n était pas fini (câbles qui pendent du plafond, une des deux baignoires non raccordée...)
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Berit Staff

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Først fikk vi et rom som var så lite ( del av leilighet) at det ikke var mulig annet enn å ligge isengen. TV fungerte ikke, så vi fikk byttet rom. Det var forsåvidt bedre. Svært stusselig med mørke vegger!! Heisen var tidvis ute av funksjon. Frokostsal: Svært snuskete - ikke adekvat opprydding. Dårlig frokost. Lite utvalg. Iskalde egg. Totalt fraværende bemanning.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Berit Falk from Bergen

Dyrt og skuffende

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Helt greit, funksjonelt rom, men mørkt og trist. Elendig frokost i ukoselig spisesal. Dårlig service. Slett ikke verdt 1490 kr for dobbeltrom!
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Supert rom - dårlig frokost!

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Fint rom - egentlig en leilighet med to soverom, to bad og stue. Gode senger. Frokosten var en skuffelse - ingen tilpasning til allergier. Hotellet ligger kloss i RV7, som er ganske trafikkert.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ikke som forventet

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Begynte bra med en trivelig resepsjon, men ble deretter ikke akkurat som forventa. Hadde booket rom for 2 voksne og 2 barn, men fikk et rom med tre senger. Fikk deretter satt inn en ekstraseng av den sammenleggbare typen, som kollapset to ganger på det glatte gulvet. Den ene gangen fikk jeg hånda i klem og hadde vondt i ei uke. Endte opp med å sove på gulvet på den tynne madrassen som hørte til senga. Ble lite søvn egentlig. På toppen av dette var gulvvasken særdeles dårlig. Fant hybelkaniner på størrelse med barnehender under senga. Da vi tok dette opp med hotellresepsjonisten, som kom og så på det, ble vi møtt med kommentaren "Dette er sikkert bare noe som har kommet fra madrassen". Mengdene tilsa at dette har kommet fra madrassen over flere dager, kanskje uker.
5 out of 5
Recommended
for Families
by daniel from Philadelphia

Great stay in Geilo.

Posted Aug 2, 2015 on Hotels
Our room was just renovated - family setup was clean, perfect and exceeded our expectations. The desk manager was very friendly and helped us with recommendations which were terrific. I would definitely come back.