Ratings based on 11 Verified Reviews

4.0 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from e

It will be nice when renovations are done

Posted Jun 26, 2014
Was fine but rooms in need of updating and hotel is in process of doing so. But for now, old rooms on a construction site.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Good hotel for families and right next to slopes

Posted Feb 23, 2013
The Lobby, Restaurant and bar is very nice so are the rooms in the new part. Old pool is for kids while you have to pay 100NOK for the newer SpaPool and only for 16+. Great location, next to slopes (lots of easy skiing this side of Geilo). A la carte menu is rather small, most guests have half board. Mainly families with children during school holidays. Nice play room.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bergen

Stort, flott hotell men obs! renhold

Posted Aug 10, 2016
Pros: Store, flotte fellesområder. Mange tilbud og aktiviteter. Fint rom.
Cons: På tross av fine rom - noen ting som burde utbedres. Renholdet var dårlig. Ble ikke gjort noe med selv om vi klaget og de sa de ville gjøre noe med d.
Location: Litt utenfor sentrum. Mye forskjellige aktiviteter på hotellområdet - sikkert også supert om vinteren.
Vi overnattet på vei til Vestlandet - bodde på en suite. Fine rom, men var sikkert ikke brukt på en stund, så det var mye støv samt dårlig rengjort både på bad, kjøkken og altan. Middels frokost men deilig middag om kvelden.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from D

Bra for barnefamiler

Posted Aug 1, 2016
Mange muligheter for barn i alle aldre, men som voksen hadde jeg forventet mer "spa-opplevelse" på badet på rommet. Sparedusj og enkle såper ga meg ikke den opplevelsen jeg hadde forventet. Manglet også info ved frokosten om allergener, samt lite spennende utvalg av mat.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotell sentalt på Geilo

Posted Jul 31, 2016
Supert familievennlig hotell, med leke -bade land og bowling i kjelleren. Kunne vært mer tilrettelagt frokost buffet for barna. Og buffen virket rotete lagt opp, mye fram og tilbake for å finne fram. Dårlige senger på suiten vi hadde. Suite str var veldig bra. Anbefales til 2 voksne og 2 barn. Alt ialt en god opplevelse
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from w

Fint for familier

Posted Jul 27, 2016
Bra hotell, fint badeland for barn. Frokosten kunne vært bedre
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bergen

Flott hotell resort.

Posted Jul 14, 2016
Et bra hotell med mange fine ansatte og fasiliteter. Varm og hygienisk i basseng området. Eneste dårlige meg hotellet er en litt kjip frokost i en møte sal pga bussrute i spisesalen. De hadde fordelt frokosten slik at man kunne kose seg i hele 4 forskjellige køer. Det var ingen servietter så disse måtte hentes hos bussgruppen. Lite vennlig stresset personale som gjorde kosen i køen ekstra lang ved å bruke evigheter på å stable glass og ordne. Stor skuffelse. Så om frokost er viktig for deg..... Velg Dr. Holms.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Bergen

Perfekt beliggenhet i forhold til skiheis

Posted Mar 2, 2015
Pros: Fremsto som nyoppusset og nytt flott resepsjonsområde
Cons: Frokostsalen var til tider noe overfylt, og personalet slet med å få fylt på buffeen.
Location: Flott beliggenhet i nærhet til skiheis, men et stykke å gå til butikk om du ikke har bil.
Romslig suite til 2 voksne og 1 barn, smakfullt innredet
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super beliggenhet nær alpinbakker

Posted Apr 22, 2014
Vi hadde et familieopphold på en uke i påsken 2014 og var veldig fornøyde. Anbefales.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Vestlia resort

Posted Oct 12, 2013
Veldig hyggelig smil vi ble møtt med i resepsjonen, veldig flink og gos service! Rommet ok, veldig dårlig tv signal. Restauranten: Middag; hyggelig personale, men tydelig lavsesong, vi ba om alt 2-3 ganger før vi fikk det...... Indrefilet var veldig god men 1/3 av stykket jeg fikk var uspiselig...... Frokosten; skuffende, dog relativ god variasjon men kvaliteten og presentasjonen var ikke bra nok for et resort! Kommer gjerne igjen og håper på litt bedre leveranse av nevnte punkt:-)