Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from uk

Excellent sea views

Posted Aug 6, 2016
Fabulous location right on the coast. Opposite hotel is a shopping complex, mostly gifts and bars but useful. Hotel was very clean, quiet areas and full on pool party areas if that's your things. Beds weren't the comfiest but otherwise rooms are nice. Only let down was the food. Mostly Luke warm and not particularly appetising most of the time. Plenty of self service drinks around.
2 out of 5
by Ole from Danmark

Et fantastisk hotel med åbenlyse dumme fejl

Posted May 15, 2016 on Hotels
Vi har fra en 8. til den 13. maj besøgt dette hotel. Vi syntes det er et fantastisk sted med en unik beliggenhed. Det er et hotel for alle.. Desværre trak restaurantens renlighed, service og udformning den samlede bedømmelse meget ned. 1. Borde var var ikke tørret af, så der lå stadig brødkrummer på bordene. 2. Dækservietter, som i plast, var i en sådan kvalitet, at de ikke kunne rengøres. 3. Der var ingen vinglas. 3. Buffet placeringen i lokalet lå meget langt fra hinanden. 4. Det virkede ikke til at der var opsyn med restauranten. 5. Gulvklude blev brugt til at tørre bordene af med :-(
3 out of 5
by chrestine from Orléans

vacanciers déçus

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Pas un véritable all inclusive on ne peut que consommer 2 verres par service. Pas assez de personnel, au snack, qui n'est pas bien fourni. Boisson trop chimique. A l heure des crêpes on peut faire 20mn de queue et s’entendre dire que c'est fini et que la pause est méritée...Donc une attente en vain. Pas de toilette vers la piscine du bas. L'heure c'est l heure à 10h pile, les machines à café sont stoppés ainsi que les autres même si il y a encore des clients surtout qu'on ne peut pas se rabattre sur le snack qui n'est pas mis en activité à la suite. Nous avons fait des séjours dans des hôtels ayant une meilleure activité de services et de boisson.
4 out of 5
by A verified traveler

Meget fint hotel!

Posted Jul 20, 2015 on Hotels
Virkelig god service fra hotellets personale. Pæne rene værelser (lidt trangt med ekstra opredning). Smuk udsigt til havsiden, - også fra de små pools og baren ved legepladsen). Maden varieret og godt tilberedt (ofte lang kø). Fine snacks (fx hjemmelavede vafler og crepes i poolbaren hver eftermiddag). Altid ledige solsenge v poolen. Støjende (hvis man ikk er til vandpolo og høj musik) underholdning v poolen et par timer hver dag. Vi besøgte vandlandet i s'Arenal - superfint og nemt at finde (27 euro for en dag hvis over 140 cm). Man må gerne selv medbringe mad (det de sælger er junk af dårlig kvalitet, men til gengæld er det dyrt...) Besøgte Porto Cristo - lille hyggelig by m havn og fin strand. Husk at betale for parkering ;) - der er ret dårligt skiltet med det, men automater rundt omkring, hvor man trækker billet.
4 out of 5
by Tine from Århus

Fint hotel med super service.

Posted Jul 18, 2015 on Hotels
Vi ankom sent (havde ringet i forvejen) og de åbnede restauranten og havde sat mad frem til os. Fin service! Blev først anvist værelse til gadesiden - der var MEGET støj fra nærliggende bar til kl. 5.30. Fik dagen efter anvist værelse til havsiden (uden problemer og med et smil i receptionen, som den efterfølgende dag, spurgte om vi havde sovet bedre :-) og havde den fineste udsigt (kan anbefale solopgangen!) og god ro (når aftenens underholdning var slut). Værelset var fint og rengøring i top. Maden var fin og varieret - kaffen god. Der var lidt for meget underholdning ved poolen (vandpolo, vandaerobics, teknodansefest... med høj musik - et par timer hver dag) til vores smag... Og det hele foregik på fransk... Men støjen var mindre ved de små pools mod havet (som så ikke var så spændende for børnene). De fine poolsenge, man ser på billederne, koster penge at leje. Stranden ligger et godt stykke derfra.... Vi skulle flyve tidligt, og igen tilbød de at åbne restauranten for os, og havde sat brød og pålæg frem og startet kaffemaskinen op.
4 out of 5
by Cristina from Palma

fin de semana en hotel Maria Eugenia

Posted Jul 15, 2015 on Hotels
El hotel es antiguo pero se nota que está reformado hace poco tiempo. La habitación muy cómoda y unas vistas preciosas. La comida en general muy buena aunque no había mucha variedad. Las zonas comunes bien, hay como dos zonas , una con una piscina enorme , que tiene el bar justo al lado y luego otra zona mucho más tranquila con dos piscinas que dan justo al acantilado,esta zona es preciosa! pero el bar que está cerca no sirve muchas bebidas. El horario del todo incluido muy limitado pero bastante completo. En general el hotel nos gustó bastante.
3 out of 5
by Fanny from Stockholm

Nice views - horrible beds

Posted Jun 8, 2014 on Hotels
I went to Maria Eugenia for 5 nights alone. Nice neighborhood, nice area, beautiful views! But bad food, horrible beds and staff didn't speak English - really hard to communicate... I'd love to visit the area again, but not the hotel.
4 out of 5
by a from Lyon

Vacances Fin mai

Posted Jun 2, 2014 on Hotels
Reposant, temps et cadre agréables, un service impeccable, une équipe d'animateurs sympathiques, tout ça à un prix raisonnable... What else ?
4 out of 5
by jackie from bangor

Great Location

Posted Sep 24, 2013 on Hotels
We had a 5 night stay at the Hotel, the food was fine; always something you could find to eat, the hotel was very clean and the staff in all areas worked extremely hard and were always pleasant. The location was beautiful, we asked for a sea-view room and the view was stunning. The resort is low key which was just what we wanted, the hotel had many european guests which we liked as this added to the low-key atmosphere.
4 out of 5
by Laura from palma de mallorca

hotel con muy lindas vistas,falta mantenimiento

Posted Sep 20, 2013
Pros: el lugar donde esta.
Cons: le falta mantenimiento,había dos ascensores y uno no funcionaba,, subir y bajar al sexto piso era una odisea. el water de nuestro baño estaba flojo.
Location: muy buena
Cuando llegamos nos dijeron que no podian alojarnos, a pesar de nuestra reserva, porque el hotel estaba lleno.Nos mandaban a un hotel en Cala Dor. Cuando pedimos la hoja de reclamaciones todo se solucionó y nos dieron una habitación frente al mar. Fue maravilloso ver el amanecer en el mar desde nuestra cama. Lo pasamos muy bien a pesar de no tener un buen comienzo.